CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

06 January, 2009

hectic hectic day







Today was such a hectic and crazy day!!!! i usually woke up morning at 6.00am to prepare the kids for schooling and what not then after the subuh prayers and as all 3 children goes to school by themselves on bicycles i usually goes back to sleep til 8.30 am hehehehehehehe and children lock up the house after themselves so this morning as usual woke up at 8.30 i took a quick shower preparing to go to works and suddenly i found that i could not find my house keys.... we all kept a copy each so i remembered that the other day my husband borrowed mine as he left his keys in the car... so searching frantically for the dang...... keys my husband remembered that he put my keys together with his keys in the car!!!!!!! adoi camna nih.... rumah ni ada 5 pintu exit tapi sume kunci grille ada kat kunci yg tinggal dalam keta tu aaaaarrggghhh jam menunjukkan waktu 9.30 sedangkan aku sepatutnya masuk ofis kul 9 hehehehehehe biasalah keje takde punch card suka hati tok nenek aku laaa kan.... pehtu korek2 dlm mangkuk hayun tempat kita kumpul kunci tu jumpa laa kunci pintu dapur yg dah lama tak buka tu so kuar ikut pintu tu ambik kunci rumah dalam keta dan sampai tempat keje kul 9.45 huhuhuhu sib baik my big boss usually masuk kul 11 paling awal kalau tak masak aku hari ni.... akibat dari kejadian itu aku tak sempat makan dan minum dan berada di tempat keje dalam keadaan kebuluran huhuhuhuhu ni sume laki aku punya pasal then pukul 1.15 tadi dia mai hantar roti inti ikan bilis 1 1/2 biji (1/2 sebab laki aku cekik dah on d way nak hantar) pehtu dia bagi laa susu coffee sekotak fuhhhh lega baru boleh fikir kalau tak rasa cam nak terlayang jek (hehehehehheh cam ringan) anyway itu jek cite hari ni nak letak gambar apa eh hari ni? hehehehehehehehe ooo ya hari tu ada wat exchange buku ngan umi so kena bagi token dah beli satu tapi tak tau nak selit apa lagi tgh fikir nih sori umi ampunkan daku sebab lambat anyway hari tu umi dah pulang balik buku aku then inilah token dia bagi kat aku

5 doa saya sentiasa cun huuu:

umiyumi

ada gambaq ka tak nampak pun.. haha punya frantic kak ina harini. mula2 tulis hinglish pastu bm lak hahahaha.. cian my pren, bak sini kunci spare umi tolong simpan satu ;)

haslina razali

kakakakakakaka tulah tulis english pehtu kan malas nak fikir dah tu yg sambung bm pehtu bengang sebab upload gambor sume tak masuk waarrgghhhh

umiyumi

hahaha dah nampak dah gambaq.. mekacihh.. glamer la depa, dpt masuk blog kak ina hihihi

haslina razali

kui kui kui glamer eh...

technology

I think I come to the right place, because for a long time do not see such a good thing the!
jordan shoes

My pride and joy

My pride and joy

nuffnang pls click

CHURP CHURP