CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

04 February, 2009

Honeymoon trip to Danok and Hatyai

nak parking ada allocated days for even days u can only park at the right hand side
on odd days of course on d left fail to do so kena summon laaaa koooo huhuhuhuhu tapi after that time then oklah suka hati nak parking
makan di restoran hameed di tgh bandar HATYAI di sini boleh bayar ngan ringgit malaysia tapi incase tak cukup di depan restoran ni ada money exchange counter huhuhuhuhu
cehhhh jantan macho yg kebulur tapi muka maintain cool laa konon huhuhuhu
depan lee garden hotel pilihan sebab bawah dia ada shopping complex f.y.i kebanyakan shopping complex kat sini toilet dia tiada kemudahan paip so LU PIKIR LAA SENDIRI hahahahahaha
oooo rambang mata tgk american standard punya pipes last2 terbeli gak untuk bilik air doter (project laki aku yg tah bila nak siap)
kenderaan awam di belah thailand tut tut depends on the distance ranges from 10 to 100 baht (kalau rm dalam 1 ke 10 hinggit) hehehehehehe
DON'T WORRY SEPANJANG JALAN ADA SIGNBOARD JALAN PUN QUITE SMOOTH
NITE CLUB SEBELAH HOTEL ADA TIGER SHOW U .....
on d way to HATYAI
depan kohler tempat laki aku shopping barangan tiles dan bathroom stuff
kedai di danok
FREE BREAKFAST AT THE HOTEL OLIVER
MAKAN ROTI BAKAR, TELUR 1/2 MASAK DAN KOPI UNLIMITED
BARU SAMPAI DI DANOK UTK DINNER (LAPAR TAK AMBIK GAMBAR MAKANAN)
DEKAT IMIGRESEN DANOK(GAMBAR TAK CLEAR...)
On 27th Jan 2009 my hubby asked me to go for our belated honeymoon celebration in conjuction with our 16th wedding anniversary hehehehehe so as we started from home a bit late and there seems to be a lot of other people heading to HATYAI as we are we opted to sleep at DANOK at the OLIVER hotel (i give this hotel 2 star... ok ok jek) and continue to travel to HATYAI the next day... actually my hubby was having his meeting on the 28th at HATYAI after his meeting .... went for a little shopping and the actual plan was to continue on to Patani and to be in KB but something came up and we have to go back to collect our childrens. Since we entered HATYAI via BUKIT KAYU HITAM we opted to re enter MALAYSIA thru PADANG BESAR... we also stop for a shopping spree there and had our afternoon snacks of PULUT AYAM (sori again no pix as we're bz eating hahahahahahaha) and shopping of course....

6 doa saya sentiasa cun huuu:

mr.syazwan

assalammualaikum kak... hehe
ooo g honeymoon erkk...
very romantic.. hehe
patut lerr muke dlm gmbr berseri2...
bgs2..
(",)

haslina razali

thanks hehehehehe yelah kita org ni sebenarnya kerap dating dan honeymoon bukan apa jgn jemu ;)

umiyumi

fuiyooo.. p tgk tiger show tak hahahahaha..

haslina razali

hish giler ko nak gi kalau aku tau laki aku pegi aku cucuk mata dia hehehehehehe tapi pompuan yg kuar masuk situ ngeri laaa aku tgk

ceritera kami di sini

assalamualaikum kak...sya bru je follow up blog akak nh....mcm bes je sume entry2 akak...hehe...bytheway nh nk tye sikit la kt akak...mase pegi thailand (danok la) dlu tuh...akak dok kt hotel mne ye?sbb nk pegi dlam bulan nh rmai2...hotel cm xbnyak je search kt tenet nh...and hrga plak cmna tuh....and advise sket la pe2 yg ptot sbb akak da de pngalaman g tmpt org kan...so sye yg baru nk pegi nh cm x brape nk tahu kdaan kt sne...

haslina razali

salam dik mekasih ya sudi follow hehehehehe oh dekat danok ada mcm mcm hotel sume range dari 40 ke 200 rm laaa di danok kita masih boleh guna rm tapi akak rasa baik adik tukar duit siap siap sebab sekarang ni rate dia agak mahal dari duit kita ... akak selalu stay di oscar sebab dia selesa dan senang nak jalan jalan disekitar danok kalau lepas masuk border belah kanan tu kita boleh nampak dah oscar hotel ..tapi hotel belah siam ni kan walau pun 40 ringgit tapi hotel dia sgt bersih cuma beza sempit dan luas jek bilik tu ... enjoy kalau pi weekend caj ada lebih sikit .. makan wise tak perlu risau ramai org islam kat situ huhuhu enjoy

My pride and joy

My pride and joy

nuffnang pls click

CHURP CHURP