CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

02 March, 2009

ANAK TUCIN YG NGADA NGADA

aku mmg ngada ngada sebab tuan aku manjakan aku
oppppsss jgn sapa sapa kaco remote ni bantal peluks aku tau
tengok raja lawak daaaaaa
nak tido ke tak? nak tido ke tak? tapi kalau tido miss lak raja lawak hahahahahahaha

Rumah kami ada 3 ekor anak tucin tapi dalam semua anak tucin tu ada sekor laaa yg mmg fav anak anak aku sebab dia gumuks dan pendek sontot jek rupa dia hehehehehehehe dia di panggil ci chemok sebab dia terlalu cumil dan terhegeh hegeh keje dia kalau masuk rumah tengok tv pehtu kalau tido nak peluk something hari tu dia nak peluk remote bagi jeklah tapi takleh tukar lak channel hampeh tul masa tu tengok rerun of RAJA LAWAK laaa cam besa dia pun pandai gak ada hati nak tengok sabar jeklah

3 doa saya sentiasa cun huuu:

umiyumi

kalu camni, nak pinjam remote kak ina kena la pinjam dengan kucing2 tu sekali, kan :D?

haslina razali

boleh angkat terus laaa sekarang ni trick suka gigit kain aku time aku nak gi keje kadang heret jek dia naik motor pehtu kena antar balik plak mcm takde keje

umiyumi

haha mengada2nya geram tul umi dgr, kalu dok dekat2 dah mmg kena kidnap dah budak kecik tu hehehehe

My pride and joy

My pride and joy

nuffnang pls click

CHURP CHURP