CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

28 April, 2009

SURAYA KHAIRUNNISA

tajuk buku sedapnya hahahahahahah ala ala kiut kiut jek kan?
membaca dengan keadaan yg kurang supan taklah supan cam mama dia duduk kepit jek tau
layan jeklah suraya

Aku dikurniakan hanya 3 org anak sahaja kerana kilang aku sudah pun ditutup kerana last time aku deliver 3-3 caesar dan after x-ray during second pregnancy baru discover yg aku punya pelvic bone kecik so no matter how mmg baby takleh kuar normally (sob sob sob sedih sebenarnya aku nak anak 8 org tau) hehehehehehe takpelah aku bersyukur dengan rezeki yg tuhan bagi anyway dalam 3 org anak aku ni aku nampak hanya sorang yg fanatik baca buku macam aku dan everytime kita org pegi kedai buku dia mesti minta beli novel cekonit utk dia baca ...so sejuk hati aku atleast ada gak turun sorang anak aku yg boleh mewarisi library kecik ku di masa akan datang insya'allah...so hari tu lepas beli buku malam tu member dengan fanatiknya duduk membaca dan leka jek sampai aku ambik gambar pun dia tak sedar cheh....

2 doa saya sentiasa cun huuu:

umiyumi

waaa rajinnya suraya, cam mama dia lah kan.. tp afer le mama dia p candid tgh dok baca camtu isk isk..cian dia :p

haslina razali

hahahahahahaha nama pun candid

My pride and joy

My pride and joy

nuffnang pls click

CHURP CHURP