CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

08 May, 2009

Handbag baru yeeeeeeeee

hubby kata early present for MOTHER'S DAY yeay lap u so much honey....


Suami ku yang tercinta telah memberi green light untuk membeli bag baru utk di gunakan pegi kenduri hehehehehehehehehe so dah oder dan bank in tunggu seller tu pos jek kat aku yeaaaaahhhhh sukanya... aku ni kalau tak gi beli secara life beli gak online tak sudah sudah aku shopping lagi... beg yg dibeli brand GUESS sebab walaupun aku ni dah ada anak 3 yg besar besar (another to avoid saying i'm "O...D" hehehehehehehe) tapi aku amat meminati beg yg rugged stail dia cam "JUICY COUTURE" or baby phat or gucci or fendi or and the list goes on and on and on....

2 doa saya sentiasa cun huuu:

umiyumi

eh ni beg ori ka? :D

haslina razali

aisayman u know i know oklah tu geng hahahahahahahha the important thing is it is given with love tau huhuhuhuhuhu

My pride and joy

My pride and joy

nuffnang pls click

CHURP CHURP