CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

02 May, 2009

TUGASAN HARIAN-CILOK FROM MAMAFAMI



1. Bila kali terakhir anda cuci toilet?




Hurrrmmmmmmmm bila eh? when was the last time tak ingat.....blur jap....



2. Pencuci apa yg anda guna?

Tak silap laki aku beli 2-3 jenis harpic punya mcm mcm kaler hahahahahahahahaha



3. Dalam 1 minggu berapa kali anda mop lantai?

Mop lantai? hurrrrrrrmmmmmm tak ingat bila hmmmmmmmm selalu anak anak mop ....


4. Apa tugasan terakhir anda sebelum menjelang malam?
Masak makan malam dan lipat kain

5. Apa menu hidangan makan malam anda yg paling simple?
Mi maggi cepat dimasak sedap dimakan mi maggi lalalalallaala (sambil nyanyi lagu mi maggi)

6. Minuman selalu anda buat waktu pagi?
Chocolate oat....

7. Sebelum tidur apa yg anda suka lakukan?
Check my blog pehtu tengok wmc pehtu check email check fb eeee mcm mcm

8. Nama di bawah sila jawab tag ngan penuh gumbira?
ZURA..... aku tau ko suka
UMI.... ko tak pernah buat sila buat
EIMMA.... ko rajin kan ....
XANNA.... kalau yasmin tak kaco ko buat eh.....
sesape yg rajin dan sesat kat blog aku wat laaaa sronok oooooooo

2 doa saya sentiasa cun huuu:

MamaFaMi

Thank you so much Haslina sebab rajin layan tag mama ya...

haslina razali

alamak sama sama mama mmg giler tag pun kakakakakakakaka pantang tu yg cilok tuh

My pride and joy

My pride and joy

nuffnang pls click

CHURP CHURP