CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

10 June, 2009

aku fenat

Ye tuan tuan dan puan puan...aku penat lately ...aku tak tau napa... aku penat menguruskan keje aku di ofis... aku penat ngan keadaan rumah aku (sebab rupanya bila 3 stooges cuti lagi teruksssssss mess kat rumah tu)...aku penat ngan diri aku sendiri yg asik rasa penat... nak wat camna? sekarang ni aku penat nak fikir pasal macam2 ...tapi otak aku takleh berhenti berfikir pasal mende yg bukan bukan...kalaupun aku tido... otak aku still akan bagi mimpi yg menyakitkan hati aku...tak tau napa...adakah ini di panggil depression? aku try to be as happy as i can be but...sometimes that feeling of darkness do get to me...caya tak? yes betul aku pun kekadang rasa cam tah hapa hapa...kadang laki aku tengok jek muka aku sebab aku simply cannot catch what he's saying to me...as if i'm blocking everything out....and i did not respond to what's he's saying...hmmmmmm should i go for my therapy today? shopping and watching movie? after all today is WEDNESDAY... kan kan kan hari ticket murah yeahhhhhh aku ni gi tengok angel and demon tu...tah ada lagi ke tidak kat panggung...

2 doa saya sentiasa cun huuu:

hapPY zuRa~~

haa.. sebenarnye saja cr alasan nk shopping ngan tgk movie kn kn? ekeke.. =P~

kdg2 mmg ade rs mcm tu.. mcm blurrrr je ngan sume..

haslina razali

hahahahahahaha how come u know me so well blueeeksssss....

My pride and joy

My pride and joy

nuffnang pls click

CHURP CHURP