CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

11 June, 2009

Istilah BUAT BUIH....

Okay tuan tuan dan puan puan nak bagi tau...istilah di atas adalah sinonim dengan pemilik atau pengasas istilah tersebut....iaitu spesis yg kedekut air minuman dia tapi org lain punya sume dia hentam.... spesis ini juga di kenali dengan nama saintifiknya iaitu SURAYA KHAIRUNNISA.... cite dia cenggini.... selalu kalau kami pegi makan diluar maka since ada 5 org so 5 org ini akan oder mende dan minuman yg berbagai bagai so u boleh tukar tukar kan rasa kan...malangnya.... su ni plak peel dia tak suka org minum air dia so dia akan buat buih dalam air dia siap letak AIR LUDAH sekali...so sapa nak lalu minum air camtu kan.... sekarang ni kalau dia nak minum air kita org kita org akan cepat cepat kata....takpe jap eh nak wat buih sat.... dia kata takpe adik tak kisah... huh rupanya dia tak jijik pun nak minum bekas wat buih tuh....euwwwwwww tak lalu aku ...so next time kalau rasa kedekut air minuman anda sila buat seperti yg diceritakan di atas itu ....
sekian terimakasih

2 doa saya sentiasa cun huuu:

eimma"s

time kasih bg idea di atas kak...pasni tau la camne saya nk ajar hubby yg suka minum air saya tu...ekekeke

haslina razali

hahahahahaha ema mende tak senonoh cepat jek ko nak ikut

My pride and joy

My pride and joy

nuffnang pls click

CHURP CHURP