CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

10 August, 2009

BB CREAM HEHEHEHEHEH

Katanya the face shop sekarang ada sale sampai 31/8/2009 yeay... sila dapatkan cawangan memasing di sini... http://www.thefaceshop.net.my/center.html MESTI KORANG TANYA KAN APA ITU BB CREAM? actually saya pun baru tau apa fungsi bb cream nih padahal selalu saya gi SIAM mende tu murah giler giler tapi dah tak tau mende nya (me use to think that BB stands for breast something ihiks so if i buy i should put it to my breast to enhance it...) well takleh laaa blame saya sebab kan.... sebab yg jual di SIAM TU SUME walaupun from korea and what not sume dia letak tulisan siam or korean camno nak faham...yg boleh baca tu pun BB cream jek... for many months i used to wonder....
oho berbalik kepada cite product di atas....selalunya di jual pada harga 55.90 (RM) tak tau ada sale ke tak sebab i masuk website faceshop dia tulis tulisan cina (warrrggghhhhh tak faham) sedih tul.... tapi mmg byk cawangan dia...depa review mende ni elok kalau aku pakai save giler laaa takyah pakai pore minimiser za (34.90 rm), red earth primer (62.90 tak silap lama tak beli sebab hari tu beli 2 sekali ni baru nak pakai second botol) hahahahahahahahha diaorang kata pakai bb cream ni berterusan boleh improve our skin condition oho...tengoklah kalau ada rezeki saya akan beli dan wat review eh...for the time being this bb cream from face shop will be in my wish list ihiks....
cop tadi baru kena marah ngan fadz dia kata u buy too much make up habis tu camno....

4 doa saya sentiasa cun huuu:

hapPY zuRa~~

hui kak ina.. sungguh cepat da buat entry psl ney.. hehehe.. semlm zura try yg pore smoother tu.. fuh! sekejapan je pore dkt idung ney da tutup and very2 smooth la..

pore smoother tu sama cam Estee Lauder Idealist.. letak sket dkt pp, patu jd smooth je pp.. tp EL opkos la mahal sket.. hehe..

haslina razali

hahahahahahaha tu pikir balik dulu dok pakai biotherm (kemende nama mende alah tuh) pun centu gak just pat a little bit hilang but rega masya'allah... ni save giler kan? do u know aku tengok bb tu dulu ingatkan stands for bigger breast? wakakakakakkaka sungguh saya naive...

umiyumi

bb cream ni utk apa?

haslina razali

dia sort of cam foundation laa umi but tekstur dia very soft then dia sambil pakai sambil merawat... katanya kalau pakai lelama dia akan improve our skin condition (mana yg ada jerawat ke hapa or pigmentation tu akan pudar gradually)...

My pride and joy

My pride and joy

nuffnang pls click

CHURP CHURP