CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

28 August, 2009

Buka semalam 27.8.2009

Semalam kata nak wat coq badak makanya... aku pun balik jek sampai rumah terus capai piuk blanga sume terus wat keje ...cewah the first priority is making the inti for the coq badak a bit impressed by myself becoz i know how to pronounce this nothern style ihiks anyway.... piccy tales laaa eh? i elaborate more on the pics hik hik hik
the inti...banyak lagi left over so fadz request suruh masak pulut so boleh makan ngan pulut sebab super sedap pandai aku masak bangga sikit ihiks
pehtu aku masak asam pedas salmon...mmg sedap oooooo salmon ni mmg sedap kan rasa cam ikan tenggiri yg lemak!!!
pehtu goreng plak kuey tiaw goreng ihiks.....
sorry my coq badak sungguh fail dari segi rupa tapi sgt sedap dari rasa
sian kan? presentation OUT hik hik hik
semalam ada parcel sampai kat ofis....geng ofis yg dengki ingat aku shopping tak abis abis isk isk isk hiksss jauh ooo mai dari terengganu rajin sungguh kengkawan aku nih
sekali tengok dalam ada pesanan dari pihak penaja...time ni FADZ N THE GANG TANYA apakah dosa kami maka kami disuruh tengok sahaja? muahahahhahahahahha gelak gelak si anne ni mmg lawak!!!!
iyelah mek ku tau mung dari kemamang
ada instruction suruh sampai before 11.00 am special tuh.... nanges acik terharu sebab keperihatinan minah ini ihiks...
oho dalam ada kek lapis wooooooo kek tu aku potong dua dan.....
di bakar dalam microwave on high about 2 min....
fuiyo... lama oooo 2 min time ni bau dia semerbak cam aku yg masak!!! huhuhuhuhu
setelah itu dipotong dan susun dalam pinggan camni...super sedap just nice moist n everything laaa anne ko boleh niaga anne mmg sedap!!!!!
another angle biasalah kasi korang terliur sikit babe ihiks puhhhhh....murah rezeki saya di bulan pose ni ALHAMDULLILAH bersyukur sangat sangat...tahun ni diberi kesihatan dan rezeki yg baik moga moga biarlah kekal sampai bila bila...INSYA'ALLAH...


2 doa saya sentiasa cun huuu:

NURA

salam sobat
aduuh mba LINA,,postingannya bikin lapar nich,,padahal buka puasa masih lama,,he,,he
enak2 dan macam2 pula nich masakan dan kue2nya,,,,
saya paling suka kue yang lapis ,,,seperti di INDONESIA , manis rasanya kan?

haslina razali

iye kue lapis enak dong...manis dan lemak sekali saya juga suka hihihi

My pride and joy

My pride and joy

nuffnang pls click

CHURP CHURP