CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

23 December, 2009

Hati ku berkata kata bila.....

1. Esok tanggal 24/12/2009 keluarlah result PMR yang ditunggu tunggu oleh aku sefamili sebab faiz kan amek pmr so aku lak yang berdebar lebih lebih DONNO WHY mamat tu lagi laaa dia kata rasa cam nak kena heart attack so to alleviate that feeling aku suruh dia tengok tv banyak banyak.....

anak bertuah yang dah mula minta beli shaver (terharu sikit sebab rasa cam eeeee dah bujang besar anak aku) ada janggut dan misai bagai hik

2. Bila laki aku puji aku semacam...dia kata eventhough kat melaka tu makan sedap sedap tapi nothing compares to your cooking (suruh aku masak macam macam heeeeeee geram tul) hari ni mengidam nak makan pengat sagu laaaa (don't like but have to cook laaaa bloody ijiot tul) hik

3. Bila anak dara aku SARAH kata eeeee tak sabar nak tunggu masuk sekolah...hmmmmm ada pakwe yang dirindui ke kat sekolah agamamu itu sarah? mama ada jumpa kad minta nak berkenalan hik kelakar sungguh empunya kad itu bila kata kalau sudi kawan laa kalau tak sudi takpe nanti saya jumpa awak saya ketuk kepala awak...(bebudak sekarang brutal eh? takmo sampai ketuk pala bagai uhuk... ANAK SAPA LAA NI)

4. dan yang paling aku berkata kata sekali ialah bila SURAYA kata ooooo mama oi bila laa mama nak kurus ni adik dari adik kecik seingat ingat adik mama ni asik gumuks jek tak kurus kurus pun (nanges kecik ati) adik teringin gak nak tengok mama kurus dan lawa balik mcm gambar mama dulu dulu UHUK tu yg mama terus demam dan pening kepala sebab...mama pun teringin gak nak kurus tapi kang kalau mama kurus nyesal papa ko ahahahahhahaha (apa kena mengena pun tak tau...) kalau mama kurus kang tak larat tepis wooo org ngorat kiri kana depan belakang (prasan tahap apa pun tak tau nak muntah sila gi toilet) huhuhuhuhu... itulah sekarang ni hati ku tengah berkata kata apakah ini semua? ....

3 doa saya sentiasa cun huuu:

NURA

salam sobat
apa kabar mba LINA?
hati berkata-kata,,ingin makan pengat sagu atau mikir anak zaman sekarang yg brutal?

haslina razali

hahahahahaha berbagai bagai ya persoalan anak anak sekarang kan mbak nura? adoi... tak larat pikir

Anonymous

Amateure Sex

private fickkontakte

Private Webcams

My pride and joy

My pride and joy

nuffnang pls click

CHURP CHURP