CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

10 February, 2010

Foods food and more foods hehehehehe

Hari tu masak gulai kari ikan masin + nenas super sedap anak anak bawa bekal makan bersama kawan kawan hik hik hik
lepas itu sabtu lepas ada orang belanja aku makan ayam masak pandan, petai dan sayur peria uuuuu super sedap hehehehehehehehe
hari tu masak nasi lemak setelah memekak yang kat rumah tu nak makan berminggu minggu hahahahahaha mama super malas okeh tapi akhirnya masak juga laa ahad lepas since ada dirumah tak kemana mana kan and dah naik kesian la plak mendengar rayuan it is such a happy day whenever the kids came home and heard that mama masak nasi lemak depa tepuk tangan and lompat lompat as if laaa nasi lemak mama yang tersedap didunia
few hours later bila mama nak makan ini lah yang tinggal sungguh hampeh ...makan berapa pinggan sorang pun tak tau...

0 doa saya sentiasa cun huuu:

My pride and joy

My pride and joy

nuffnang pls click

CHURP CHURP