CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

11 May, 2010

THE GOOD AND THE BAD

well since EN FADZ is ultra bz these days with his new project already starting makanya....aku sentiasalah ada dirumah huhuhuhuhu tak kemana mana kalau dia balik awal pun is to go groceries shopping at tesco with me coz tesco is the only place that tutup kul 11.00 on weekdays or 12.00 on weekends (opps this one is the one in lagenda heights tau yang tesco hyper market kat bakar arang tu tutup an hour later tapi jauhlah kalau nak pegi)...dia pandai amek ati aku kalau dia balik lambat pun sure dia akan bawa aku ronda ronda tengah malam pi dating hik...
selalunya dating tengah malam we go for a 3 layer tea or cornetto huhuhuhuhu... walau pun gitu adalah tak sama syoknya macam gi shopping hahahahhahahha the adrenalin rush that i got from shopping could sent me to euphoria kih kih kih tapi bersyukur laaa atleast rajin gak laki aku layan aku kan kan kan?

2 doa saya sentiasa cun huuu:

Jiejah @ Iza

betul tu ..kalau incik tan nan hado nak layan jenjalan malam².
b4 7 semua kene balik rumah grrggrgrggrr

haslina razali

yelah jiejah dia sgt pandai bodeks hik...sometimes kena ada gak gi dating then baru romantic wooo

My pride and joy

My pride and joy

nuffnang pls click

CHURP CHURP