CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

06 August, 2010

Suraya antics

Esok hari ko kurikulum dik SUE so dia invites everybody datang tengok dia buat FLYING FOX huh so mama tak dapat pergi sebab kena keja half day esok, abang plak ada kelas ganti so probably papa and kakak je pergi suddenly kakak yang excited tanya....

kakak : eh dik esok sekolah ko akan menayangkan movie apa eh? aku nak pi tengok movie laaa
adik : oh tajuk dia 'KO LIHAT TAHI HIDUNGKU'
kakak : mcm tak best jek
adik : laaaaaaaaaaaaaaaaa ko ni ingat betul betul ke ada movie tuh?
kakak : mana tau ko jadi director dan pelakon kan
adik : bodohlah hang ni
kakak : hang laa bodoh hang yang mula dulu

KESUDAHAN BERBODOH BODOH DUA ORG

mama yang berang datang sekeh dahi sekor sekor dan kata......

dua dua pandai sangat tu laaa sampai jadi BODOH sekian terimakasih kah kah kah...

tapi terpikir gak agak menarik tajuk movie tu kalau buat ada ke org nak tengok? hurmmmmmmm

2 doa saya sentiasa cun huuu:

NURA

salam sobat
kakak dan adik sama2 pandai.
siapa tahu jadi director ya,,
selamat menyambut bulan suci ramadhan
mohon maaf lahir dan batin mba Lina.

haslina razali

salam mbak mekasih berkunjung ke blog saya...iye harap harap jadi director ya kih kih kih...sama sama kita menyambut ramadan yang mulia...

My pride and joy

My pride and joy

nuffnang pls click

CHURP CHURP