CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

26 April, 2011

Mentarang goreng tepung

haaaaaa sedap wooo kata EN FADZ dan anak anaknya sangat sedap.... lagi sedap dari LALA pehtu anak anak pesan lenkali beli sekilo...pemsam emak dia nak goreng...suka suki jek bagi instruction gitew kan? 
as usual sambal manis ni buat sendiri jerk.... hehehehehhehehe

4 doa saya sentiasa cun huuu:

alinac lover

mentarang tu apa kak??

lina

kih kih kih aku ingat aku jek tak tau sila scroll entry before hehehehehhe....

mr.syazwan

seiyes baru first time tahu nama ini mentarang n tgk gmbr dia (entri bwh ini)

wow! ssh dapat ni kan...

selalu pasar mana ada ye?


aaaaarhh mcm kempunan la pulak

hahaha

lina

salam wan, kat pasar biasa takde selalunya kalau belah selangor di pasar pasar dekat ngan laut adalah jual ni hehehehehehe... siyes sumpah sedap mcm combi of cendawan and lala ... hehehehehhe

My pride and joy

My pride and joy

nuffnang pls click

CHURP CHURP