CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

10 February, 2009

gulai ikan masin

guna tulang ikan kurau masin dan di campur dgn isi ikan talang jgn lupa letak terung or nenas muda mmg gerenti terangkat makan
kari yg dah dituang minyak di atasnya
seperti biasa kari allagappa's nak kasi sedap letak rempah kurma sikit dalam sesudu for sure korang rasa kari korang ada extra umpphhhh

masak gulai ikan masin ni stail org belah utara aku belajar dari nenek laki aku cara dia rempah dan ikan masin rebus letak bawang dan santan then goreng bawang, daun kari dan rempah halba dan tuang atas gulai yg direbus tadi fuhhh korang mesti try for sure terangkat beb sedap dia kena lak ngan sambal belacan fuhhhh makan tak hingat u....

5 doa saya sentiasa cun huuu:

umiyumi

waaa gulai fevret nihh huhuhu.. camna la nak diet tgk seme asyik sedap2 je ni hehehehe

haslina razali

sedapkan? kalau tinggal sebelah mmg hantar satu tupperware kat ko malangnya.... nak hulur tak sampai wakakakakakaka

umiyumi

tu la.. kalu dok sebelah alamatnya hari2 umi ready bekas je le nak p tapau hahahaha

haslina razali

wakakakakaka tau takpe apakan daya jauh tul kita nih

Anonymous

выпускницы ню http://free-3x.com/ порно онлайн с школьницой free-3x.com/ порно малолетние [url=http://free-3x.com/]free-3x.com[/url]

My pride and joy

My pride and joy

nuffnang pls click

CHURP CHURP