CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

10 February, 2009

petang di tanjung dawai

ikan siakap masak stim ni mmg sodap
kailan goreng ikan masin
sotong goreng tepung-fuhhh sodap wa cakap lu nak lak dgn pencicah dia tu fumaingaiks
ambik gambar sendiri konon rasa cam handsome la tu :p
teh tarik & teh o limau suam

dinding restoran ni cantik gak ukiran kayu tuh
ceh ala ala jungle laaa
pantai di tanjung dawaiikan dan makanan laut yg menunggu untuk di pilih
on d way pegi dari rumah aku takes about 45 minit nak reach tanjung dawai
gunung jerai on the background

hari tu pada hari sabtu takde aktiviti so gi tanjung dawai gi cari sikit bekalan utk di poskan kepada mak ku yg sentiasa bertanyakan ikan masin belacan dan macam2 sebab dia dah takleh makan belacan belah sana tak sedap kata dia so lepas membeli belah dan penuh satu bonnet kete kuang kuang kuang rasa lapar laa plak so me and hubby singgah makan di tepi pantai ada satu kedai seafood yg sedap tul masakan dia kedai dia biasa biasa aje tapi food dia boleh tahan sedap dah takde laa mahal okies jek

2 doa saya sentiasa cun huuu:

umiyumi

oo makan lagi yekk.. heee terliur tul tgk seafood tu.. eee my fevret.. tingin ketam, udang dan kerang.. uwaaa..

haslina razali

hahahahahaha sian kat sana mmg fresh ye laah beli turun jeti punya kuang kuang kuang

My pride and joy

My pride and joy

nuffnang pls click

CHURP CHURP