CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

27 March, 2009

AKU ORG YG BANYAK ALASAN??????


Mentang mentang esok cuti so melambak lambak lak idea muahahahahaha haaaa tajuk kat atas tuh kan.... kata laki aku kan aku ni banyak alasan dia kata kalau dia tegur aku satu kan alasan aku sampai 10 huhuhuhuhu so laki aku malas kekadang nak kata apa kat aku sebab aku for sure mesti ada logik punya alasan laaaa nak bangkang dia hihihihihi like that hoh? so kena berubah ke aku ni supaya jgn creative sgt ngan alasan? actually kita org selalu sengal sebab apa tau? aku ni mmg di lahirkan pemalas...(pampered dari kecik rumah aku sentiasa ada org lain wat keje aku tak pernah pun wat keje keje rumah ni ....) so even dah kawin pun few years aku tak masak jarang kemas rumah (kalau sapu or vacuum rumah kan setahun mungkin ada 2 x jek aku wat betul aku mmg malas....) CUMA lately semenjak tinggal sendiri dan jauh dari mak aku maka aku takde chance nak manja manja lagi macam dulu maka aku sedar sendiri dan mula belajar memasak dari mak aku pelan pelan... hehehehehe mula mula aku asik call jek mak tanya nak wat sambal belacan letak apa eh camna nak wat angin jek mak aku dia kata tau makan jek wat tak reti habis tak pernah belajar camna lepas tu aku rajin rajin laa surf internet tengok dan ambik resepi dan test kat 4 org kat rumah tu... mula mula aku rasa aku masak kan boleh makan jek takde org tambah hahahahahahahaha sekarang ni jgn crita laaa kan betapa terernya aku masak even maksu aku kata dia tak pernah rasa spageti sesedap spageti masakan aku ooooooooo lagi sedap dari spageti yg dia pernah makan hotel punya pun kalah fuiyoooooo betul ke tuh? hahahahahahaha tapi aku rasa org yg betul betul ajar aku masak ialah HUBBY AKU sebab dia yg tukang tester kang dia katalah kurang itu ini u kena letak laaa tambah itu ini so lelama terer laa aku masak (agaknya eh....) tapi kekadang datang mood tak baik aku masak tah hapa hapa gak hehehehehehehe

2 doa saya sentiasa cun huuu:

umiyumi

wei gambo ape ni jelir lidah lak dia hehehe..

haslina razali

hehehehehe sebenarnya selalu ambik gambar camni laki aku marah yg ni ambik sendiri saja je kasi dia angin tengok huhuhuhuhu

My pride and joy

My pride and joy

nuffnang pls click

CHURP CHURP