CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

27 March, 2009

LUNCH

Urrrppppp alhamdullilah baru sudah lunch... aaarrrrrhhhh lunch kul 5.19pm? kenapa kenapa? hehehehehehe cite dia cenggini kan kan kan aku ni selalu tengahari balik lunch kul 2 so bila balik tu aku mesti masak lauk dan nasi selalunya di masak oleh anak dara ku yg bernama sarah tu kan...? pehtu hari ni aku masak sambal sardin cili api....pergh terliur beb sedap giler sambal ikan sardin aku pehtu aku buat lak telur goreng mata kerbau masak kicap huuuuuuu my favorite ni nak lak makan ngan nasi panas-panas pehtu biasalah mesti ada sayur kan so hari ni goreng sayur kobis cina tuh sempoi jek so mende ni semua aku siap masak kul 2.45pm aku pun bergegas menuju ke periuk nasi tetapi alangkah kecewanya aku bila buka jek periuk rupanya nasi tak masak lagi? huuuhuhuhuhu rupanya nur sarah lupa agaknya nak tekan cook kat rice cooker itu maka aku pergi keje tak makan nasi dan merajuk sikit sikit laaa sebab kebulur huhuhuhuhu pehtu pukul 4.30pm tadi faiz mai hantar nasi dan segala lauk yg aku masak tadi sebab tu laa aku baru makan hmmmm tetiba rasa cam pening sikit (sebab lambat makan ke? hehehehehehehe) sabar jeklah aku ni....

2 doa saya sentiasa cun huuu:

umiyumi

ala ciannya mkn lambat ye.. lenkali ajak la umi kuar lunch pastu kita shopping 2-3 jam nak tak? :D

haslina razali

muahahhahahahaha boleh keep up ke? aku kalau shopping mana cukup 2-3 jam selalunya sapa ikut mesti minta ampun dan maaf nak balik cepat hehehehehehehehe

My pride and joy

My pride and joy

nuffnang pls click

CHURP CHURP