CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

29 March, 2009

ISLAND RED CAFE

Depan restoran itu
menu book
ice blended mocha fav faiz
aku oder ice blended nenas
ni sedap gak air mocktail apa eh suraya oder hehehehehe
air ni di beri nak fall in love hehehehehe stoberi campur susu tak silap aku beh gak sarah punya
air ni big boss oder mango + peach mmg sedap next time nak oder yg nih behhhh ooo
chicken chop with bbq sauce
faiz makan concentrate giler sampai leleh air liur asik lap jek ngan tisu hehehehehehe
sarah dok baca doa lagi tak habis-dia oder chicken chop with bbq cam faiz gak
spt biasa mem besar (akulah mana boleh sama ngan anak) oder rib eye steak-with black pepper
suraya oder chicken chop with mushroom sauce
muka boring tak sabar nak makan ---- sibuk jek mama nih nak ambik gambar hehehehe

Usually when my beloved hubby has a function or work that requires him to stay overnite elsewhere he always took me and the kids to eat outside and then buy our groceries so that we are fully covered for the duration of his absence and doesn't feel so bad that he has to leave us awhile... i kinda like this tradition becoz not only we can buy whatever we want hehehehehe we also get to eat .... so on sat hubby took us to the newly opened ISLAND RED CAFE in Sungai Petani .... here's a few blur pics of us eating hehhehehehehe....

4 doa saya sentiasa cun huuu:

umiyumi

waaa bestnye ada kafe camni yekk.. eee terliur tgk.. rege dia camna plak.. pastu, gambar kak ina lak mana hehehe

haslina razali

bagi aku rega dia okies laa sederhana not that expensive laaa makan 4 org - 3 chicken chops 1 rib eye steak 3 mocktails dan 2 ice blended just came around 78.00 ++ ada service charge 10% laaa hehehehehehe quite okey laaa geng aku kata kena try makan yg lain kek dia pun sedap gak... nanti lenkali nak gi hari tu laki aku tak oder dia kata dia dah kenyang pehtu dia yg beriya iya makan org lain punya sampai takleh berenti sebab sedap hihihihihihihihi

hapPY zuRa~~

uhuk.. sedap nyeeeeeeee...... ney yg ttbe tingin nk mkn chicken chop ney.. uhuk2..

haslina razali

u should try the irc chicken chop with the bbq sauce or the pepper sauce or the mushroom sauce eee sume sedap kakakakaka jahat aku

My pride and joy

My pride and joy

nuffnang pls click

CHURP CHURP