CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

12 March, 2009

SULKING

A bit sulky today becoz my hubby complaint that i didn't spell haadyai correctly duhhhhhh so what do i get paid to spelled it correctly? he has asked me to rectify this error immediately sooooo.... a bit down today ---a bit only..shud i care? no..

5 doa saya sentiasa cun huuu:

umiyumi

kak ina, jgn risau.. umi tak amik kesah pun cemana ejanya. yg pastinya bunyinya sama hehehe..

haslina razali

tulah tapi biasalah jantan perfectionist tu nyampah tau... aku tak tukar kan dia gi tukar sendiri aku tengok balik keje dia tengah dok sibuk ubah ejaan tu sume huhuhuhuhuh

haslina razali

oooooo baru prasan ada org tambah ye aku punya tulisan? ni mesti laki aku nih.... aku tulis sampai a bit down today sapa gi tambah d rest tu?

umiyumi

lor ada tukang edit pulak ka? :p

haslina razali

interframe sungguh nampak dia dok edit yg ejaan haadyai tu pandai pandai sungguh laaaa

My pride and joy

My pride and joy

nuffnang pls click

CHURP CHURP