CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

29 April, 2009

BESDAY LAKI AKU

SR choc indulgence eeeeeee yummy
tunjuk kotak tu kira oklah eh
ini choc walnut brownies yg memanggil2 aku suruh beli
ini pizza apa eh? lupa laaaa oooo indian masala tak silap aku
ini beef pepperoni laaaa fav suraya malam ni sume dia yg oder
eeeeee sapa makan 2 slice sekali nih?
spageti bolognaise yg di oder oleh suraya lepas tu berjam jam nak habiskan sampai sejuk
seafood platter yg anak anak mesti oder tak tau napa
malam tadi ada chicken soup
garlic bread
aku
sarah
suraya
faiz
besday boy - happy besday yg ke 41 sayang i love u even more

Salam sume semalam besday laki aku yg ke 41 so seperti biasalah our family tradition mmg akan celebrate kat mana mana fast food yg di voted oleh anak anak aku dan seperti biasalah setelah undi di buat dan sebagainya maka depa vote nak makan kat PIZZA HUT (dalam hati aku bengkrap laaa aku hahahahahahahah) takpelah setahun sekali kan lepas tu beli kek kat SR kek choc indulgence (favorite aku) dan choc walnut brownies sebab masa aku tunggu depa bungkus kek tu tetiba brownies dalam display tu macam kata beli laaa aku (aku nampak dia punya topping tu berkilat kilat dan berkilau kilau terus aku tunjuk kat budak tu yg tu sekali eh dik) hahahahahahahaha meriah aku belanja semalam lepas tu cepat cepat balik takut kat tersesat kat living cabin kat depan SR tu lagi laaaa mcm mcm aku shopping maka aku cepat cepat belah dengan kadar yg segera

3 doa saya sentiasa cun huuu:

umiyumi

wooo manyaknya makan.. hehe tak kesah le sbb celebrate besday kan, bknnya selalu pun.. eh tapi rasanya selalu gak mkn camni kan. isk isk tak baik tau lenkali nak celebrate jemput la kami sama HAHAHAHA

umiyumi

kak ina tu tau la sengih dpt beli brownie.. nanti la umi buat, tayang biar kak ina meleleh air liur :p (tp tatau bila nak buat hahahaa)

haslina razali

hahahahahaha ko ni tak baik tau... aku taulah aku malas tahap gaban

My pride and joy

My pride and joy

nuffnang pls click

CHURP CHURP