CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

29 April, 2009

ZAMAN SEKOLAH

Tadi ym ngan G geng aku dari wmc dan fb pehtu cite pasal anak anak sekarang sangat berbeza time aku sekolah dulu sebab time kita dulu dulu aku rasa takdelah kes dera sampai mati sume bebudak yg duduk asrama ni kan? aku dulu pernah laaa merasa duduk asrama sekejap jek bukan apa bapa aku askar so kita org sentiasa pindah randah depending on bapa aku punya posting laaaa tapi aku teringat masa aku sekolah rendah dulu masa aku darjah 3 aku develop a rebellious attitude toward my teacher Cikgu 'tut' nama dirahsiakan hahahahaha dia ni english teacher aku bukan apa aku bengang dia kata aku tiru kawan aku pat..... (nama di elakkan nanti glamer lebih) punya keje sebab markah aku sama ngan pat (bukan apa pat bapa dia keje pilot so pat baru jek balik dari us so supposedly english dia better than aku yg local ni padahal aku maleh laaa nak cite laaa kan) so aku totally boikot kelas dia then aku tak buat keje rumah yg dia assign kat aku...sampai dia warning aku kang cikgu bawa kamu pegi jumpa gurubesar baru tau then aku kata bawalah so hari ni dalam sejarah sekolah aku seorang murid perempuan darjah 3 kena bawa ke bilik gurubesar hahahahahahahahahaha tapi gurubesar tu baik giler sampai hari ni aku takleh lupa dia tanya aku apa masaalah sume then aku cite laa kat dia then dia tegur cikgu tu balik (padan muka dia kan bias tul....)tulah pasal lepas tu aku macam biasalah balik dan yg paling best bila english aku utk final term tu dapat 100% (dulu dulu mana ada subjective kan) dan pat hanya dapat 98% kui kui kui megah tul aku sebab cikgu tu muka dia kelat jek masa distribute kertas exam tuh ;)

2 doa saya sentiasa cun huuu:

umiyumi

kak ina, depa ingat kak ina koman sangat ka. awat ingat anak org biasa2 takleh terrer english ka. happada.. :p

haslina razali

kakakakakaka tulah cikgu tut tu hampeh ....

My pride and joy

My pride and joy

nuffnang pls click

CHURP CHURP