CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

17 April, 2009

PINGGAN MANGKUK

sian pinggan ni duduk dalam kotak lagi u
teapot dia yg mmg kiut laa design dia
ini serving dish besar woooo boleh letak ikan bawal ke hapa ke nasi tambah
cawan dia ... design dia simple kan kaler dia silver dah blue
atas kotak pinggan ada mende mende nih
sian dia ...tunggu display cabi tah bila nak sampai dari kedai tu dah oder dah tapi tak bayar kot tu yg tak sampai tu wakakakakakakakakakaka

Seingat ingat aku laa kat rumah aku tu ada beberapa jenis set pinggan mangkuk yg macam macam sebab selain dari mak mertua aku yg mmg collector pinggan mangkuk aku pun dok collect juga walaupun sekarang ni collection tu dah makin kurang (ni sume sarah laaa sebulan mesti pecahkan pinggan mangkuk atleast 5 x) takleh kata apa kan kan kan so semalam diskus ngan ZURA pasal pinggan mangkuk aku adalah rasa terdengki sikit ngan ZURA sebab dia beli pinggan correlle yg siyes lawa ...aku ni berkenan lak yg jenis modern design ni malangnya for the time being aku takleh beli pinggan sebab laki aku hari tu adalah beli satu set pinggan mangkuk yg masih duduk dalam kotak lagi tau (tak tau apa dosa dia) aku kata kat hubby pinggan tu lawa sangat aku nak letak dalam display pehtu mamat tu hari tu dah tengok dah almari display yg mana aku nak tapi sampai sekarang tak gi beli lagi so salah siapa? salah fadz la tak gi beli lemari lagi kan? so janji nak tunjuk ngan ZURA design dia... bagi aku lawa laa tak tau laa cita rasa korang hahahahahahahaha aku tengok d same design kat parkson satu set dia jual 999.00 tapi set ni aku beli kat bukit kayu hitam hanya 220.00 tak silap aku caya tak caya? sila pegi tengok eh tapi tak tau laa minah yg jual tu bagi discount sebab aku kiut...so kalau korang tak dapat harga cam aku beli ni kira korang tak cukup kiut lagi cam aku tau hahahahahahahahahaha

2 doa saya sentiasa cun huuu:

eimma

ima pom beli pinggan cam zura tu..kihkih...xsabo nk pakai..huhu

salam singgah kak ina....:)

haslina razali

hi eimma welcome to my blog yg tah hapa hapa dan ala ala syok sendiri ah ah pinggan tu siyes lawa dia nak meroyan rasa aku sebab tak leh beli heheheheheehhehehe

My pride and joy

My pride and joy

nuffnang pls click

CHURP CHURP