CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

13 April, 2009

rumah ku syurgaku...

kalau dapat fountain camni yg lagi besar dari rumah... kakakakakakakaka

Sebenarnya aku teringin sangat nak wat fountain kat rumah aku ..hmmm hari tu laki aku dah nak wat kolam sekali ngan air terjun mini laa dia dah buat dia punya walls utk air terjun tu dan dah korek tanah dia tapi sampai sekarang still tak siap siap lagi project tuh... napa eh? dia sibuk sgt dan dia buat tu masa dia betul2 takde keje sekarang nih keje dia kesana kemari nonstop kalau dia ada dirumah pun dia ngadap tv sebab nak release tension kan tulah pasal... i wish kalaulah hubby aku boleh wat air terjun camni pergggghhhhhhh meriah giler rumah aku kan? byk project idaman laki aku antaranya nak wat helikopted pad atas bumbung dan bumbung tu plak boleh open utk accomodate helikopter kita org hahahahahahaha berangan sakan kekadang terpikir eeee senangnya aku nak balik semenyih kalau ada helikopter kan kan kan tapi aku nak landing kat mana? pehtu kat sana aku kena ada driver laaaa nak jalan sana sini kan ke aku kena tinggal keta kat mak aku satu? huhuhuhuhu tak abis lagi berangan puan haslina nih...pagi pagi suka berangan so masa berlalu cepat sikit kang tetiba dah masuk waktu utk lunch...

4 doa saya sentiasa cun huuu:

umiyumi

isk isk tingginya angan2 hehe mau helicopter lagi tu isk isk isk

haslina razali

kakakakakaka kesian kan?

g

jgn salah faham.. abg fadz suruh kolam tu self jadik.. ye la air hujan tadah lama2 jadik la kolam hehe

haslina razali

kakakakakakaka takde dia punya liner camna air nak bertakung tanah rumah aku takleh takung pun sat je air dah sejat...

My pride and joy

My pride and joy

nuffnang pls click

CHURP CHURP