CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

16 April, 2009

suka sangat ngan mohd fadzli jaffar

Besarkan ayam dia? seketul 3 ringgit tau
ambik wing sebab dia tau ini part aku paling suka makan ...
air jagung yg sedap....

Sebab apa eh aku suka ngan dia? sebab dia baik dan handsome...(bagi aku laaaa....) hehehehehe dia ni macam ada sixth sense tau ngan aku ...tadi aku dok ym ngan ZURA tau sekali cite pasal ayam goreng...aku bagitau kat ZURA ayam goreng yg sedap kat taman ria sp ni dan yang paling aku suka makan di jual di sebuah gerai di pasar basah taman ria sungai petani. Makcik tu goreng dahlah rangup pehtu dia akan tabur laaaa bawang dan daun kari goreng yg selalu aku kutip kutip makan ngan ayam tuh...perggghhh sedap tau lauk kat gerai makcik tu. Gerai dia no brapa aku tak ingat nama dia pun aku lupa hihihihi tapi kedai dia bersebelahan ngan tempat oder air tu pehtu gerai dia jek ada sinki dan tv depan gerai dia haaaaa nanti lenkali kalau aku pi makan aku ambik gambar. Dah lama aku tak gi makan sana. Hari ni aku masuk keje kul 11.45 pagi maka aku sedar diri dan tak balik lunch laki aku hantarlah nasi bungkus dan air jagung untuk aku sekali aku buka nasi tu kan tengok2 dia gi beli kat gerai yg aku mention tuh eeeeeeee lap u very very much sayang camna u tau i terliur nak makan ayam tuh....sayang sangat sangat... suka tau fadzli nih...

2 doa saya sentiasa cun huuu:

eimma

dimana kah location taman ria itewww...huhu

haslina razali

oooo kalau eimma biasa pegi sungai petani dia area opposite tesco kan ada kedai kedai opposite tesco itu? belakang kedai kedai itu ada pasar basah hehehehehehe kat situ laaaaa...

My pride and joy

My pride and joy

nuffnang pls click

CHURP CHURP