CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

06 April, 2009

TAG NI KOPIPES DARI MR SYAZWAN HEHEHEHE

1.Bekas kekasih saya adalah :
hurrrrrrrmmmmmm sapa eh? last sekali before hubby eh? ada 4-5 org so tak tau nak mention sapa hahahahahahahahaha

2.Saya sedang mendengar :
dengar my fon lagu shakira dan beyonce ....beautiful liar... i like very much

3.Mungkin saya patut:
kuruskan badan sebab my doter kata esok kalau dia beli ferrari takut tak muat nak masuk dalam keta dia uhuk uhuk...(hampeh tul kecik kecik mulut celupar cam papa dia ....)

4.Saya suka :
SHOPPING....TRAVELLING....READING...EATING...SLEEPING hehehehehehehehe

5.Sahabat-sahabat baik saya :
SHIDA, UMI, ZURA, eeeee ramainya tak terkira ......

6.Saya tak paham :
kenapa bangsa kita suka dengki mendengki sesama sendiri...sepatutnya kita saling support each dan bukan saling cuba menjatuhkan ....

7.Saya kehilangan :
DUIT....tak tau laaa hari tu dalam purse ada few thousands ni tinggal ratus jek napa eh jatuh kat mana eh? hehehehehehehehehe

8.Ramai yang berkata :
kalau aku takde rasa sunyi ...yelah aku ni kan kecoh...suka wat lawak dan havoc....

9.Makna nama saya :
HAS tu tak tau mana dia tapi LINA tu maknanya kelembutan ehem aku ni taklah lembut pun agak aggresive dan garang gak byk subordinates aku nangis bila aku sound diaorang hahahahaha

10.Cinta itu adalah:
sesuatu yg manis dan pahit ...dan sangat sangat indah... for me laa tak tau org lain

11.Di suatu tempat, seseorang sedang :
golek golek tido atas katil sebab dia baru sampai kul 4.00 pagi tadi setelah pegi tengok F1 di sepang dan shopping shopping di KL ...tak aci tul org kasi tengok F1 jek pandai2 gi shopping tak bawa aku ni aku pantang nih...

12.Saya akan cuba :
menjadi hamba yg soleh, isteri yg solehah dan ibu mithali insya'allah

13.Ayat SELAMANYA membawa maksud :
YOU AND ME forever darling no one else....muah muah love u so much honey still sleeping arrgghhh?

14.Telefon bimbit saya :
SE s500i suka fon ni sebab dia agak canggih eventhough takde 3g (yelah belah aku duduk ni mana ada 3g hahahahahahhaha) walaupun bodek hubby nak beli G705 tapi aku suka fon ni

15.Bila saya terjaga dari tidur :
mesti terus gi bilik air nak memerut mmg dah jadi routine....

16.Saya paling meluat apabila :
org yg suka jadi org ketiga dalam rumahtangga org lain...apa dah tak laku sangat ke laki org pun nak kebas?.....

17.Pesta/Parti adalah :
salah satu cara kita merapatkan diri dengan sahabat handai dan rakan taulan i like sebab dapat makan nyum nyum nyum...jarang tolak invitation to party hehehehehehe

18.Haiwan yang paling comel yang saya pernah temui ialah :
kucing parsi yg di beri nama shirley mmg terkiut di dunia sangat terhegeh hegeh tapi malangnya hidupnya tak lama...sob sob sob...

19.Peringkat umur yang paling menyeronokkan bagi saya ialah :
bila saya mula kerja dan pegang duit sendiri beh ooooo boleh gi shopping time tu tak teringat pun nak simpan duit ... lepas tu bila duit gaji abis wat muka sedih kat mummy sampai mummy kata aiksss patut org keje bagi duit kat mak ni dia lak yg minta duit hahahahhahahahaha

20.Hari ini :
blur sikit pagi pagi sebab kan boring keje melambak pehtu ngantuk sebab hubby sampai pagi tadi ajak borak arrrgggggghhhhhh nak titun nak titun

21.Malam ini saya akan :
ingat nak gi tengok movie laaa hari tu tak sempat tengok confessions anyway depend on beloved hubby tengok dia senang tak....

22.Esok pula saya akan :
esok is esok punya agenda takleh fikir sampai esok fikir utk hari ni jek.....

23.Saya betul2 inginkan :
ketenangan dalam hidup...bagi saya bila kita tenang insya'allah semua yg kita idamkan akan tercapai....

24.Ketika anda lihat wajah anda di hadapan cermin pagi ini :
nampak muka letih dan tak cukup tido takpe touch up lebih sikit hari ni walaupun kepala pening pening sikit.....

25.Pusat membeli-belah atau arked permainan :
seribu kali shopping complex.....

26.Makanan Barat atau Jepun :
western laaaa u know all the steak, and the pizza and the burger...and the chicken chops i could go on and on and on and on....

27.Bilik yang terang atau gelap :
aiyak...of course laa gelap baru boleh pejam mata dah terang benderang apo ko bondo eh nak buat??????

28.Makanan segera adalah :
tidak menyihatkan tapi menyenangkan so agak agaklah makan try spacing it out to once a week

29.Ayat terakhir yang anda katakan pada seseorang?
babe i gi keje dulu...love u muahhhhhh.....sssss

30.Siapa yang anda nak Tag?
ZURA...
UMI...
SEMUA ORG YG BACA BLOG NIH...JAWAB EH...

3 doa saya sentiasa cun huuu:

hapPY zuRa~~

hehehehe.. da jwb da.. ;)

msti papa fadz bengang je kn.. sbb F1 terhenti smpai 32laps je.. tu yg diek g shopping tu.. hehehe..

mr.syazwan

FUUUYOOOOOOOOOOOOOOO
dajawab da erk,..
CEPAT AND PANTAS..
hehehe...
kejut g=hunny akak bangun da tgh hari da ni..
khaakhaaaa...

haslina razali

KIKIKIKI biarlah dia tido puas puas wannnn sian dia masa nak gi sabtu sampai ahad pagi dia kurang tido sebab designated driver kan kan kan...
zura ikut ikut aku lagi bengang sebab tengok beg shopping complex yg dia bawa balik siap boikot tak nak tengok dia beli apa tapi geledah gak beg plaza low yat ingatkan dia beli g705 oooo tidak kotak utk wireless usb port

My pride and joy

My pride and joy

nuffnang pls click

CHURP CHURP