CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

04 April, 2009

HUBBY GI SEPANG TGK F1

masa tengah tengah menung tu kan tetiba dapat mms dari mamat nih tanya nampak ke keta kat belakang tuh? nampak tapi ciput sangat memula dia kasi aku dengar bunyi keta tu lalu hegeh hegeh tahap cipan sungguh..... glad u enjoyed yourself dearie...
babe love u so much....the one and only guy to ever truly steal my heart...


Husband aku yg nama dia fadzli jaffar tu kannnnnnn dia gile motor races mmg dia fanatik abis baik dari F1, GP, rally dan whatever laaaa yg ada engine mmg dia suka (sebab tu laaa dia main games sampai kematu jari dia hehehehehehehe) so malam ni dia takde ....dia on d way ke sepang nak tgk F1... aku tak halang lagi aku galakkan bukan apa dia minat giler mende tuh cita cita dia satu hari duit kita org dah capai target kan (ada semillion dua ke) kita org nak retire dan follow F1 races all over d world...tapi yg tengok race tu dia laaa aku suruh dia drop me off kat shopping complex oklah i can spend my whole day window shopping takde halnya hehehehehehe....tapi aku tak berapa suka kalau dia takde bukan apa aku sukar nak lelapkan mata kalau tak dengar...dengkuran dia tulah...nak wat camna eh? ..... darling i miss u so much... rasa cam nak nangis nih....

2 doa saya sentiasa cun huuu:

mr.syazwan

FUUUYOOO
hubby pergi FOR + MULA + 1 erk??
hehehe.. kena hujan tak dia semlm??
hehehe..

ok aka ambik je tag wan tu... jawab best2 ok nnt wan baca.. hehehe

haslina razali

ah ah mamat fanatik ni belum lagi ngan gp laaa mende mende race laa kalau dia tak bz for sure akan pegi ni dia sibuk tunggu motorshow aku nak selit pegi kali nih...

My pride and joy

My pride and joy

nuffnang pls click

CHURP CHURP