CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

08 May, 2009

PEGI ALOR STAR PUTAQ PUTAQ

nama restoran 'NASI LEMAK ROYALE' ok...
cam besa mem besar
si kecik
yg tengah
yg sulung
big boss
lauk blur - cam besalah mem besar suka makan ayam goreng so compulsary ambik lauk nih

kuah daging dan sos spesel kat situ then jgn lupa minta kuah dalca for sure sedap nya campur

nasi yg dah nak abis di makan tapi boleh tambah lagi hahahahahahahahaha
whaddup geng? camna hari ni? oke ke? aku kalau part jalan mmg suka sgt tak terhingga especially kalau arah tujuanku itu ke shopping complex.... so malam tadi hubby nak gi exchange dvd sebab yg kitaorang beli hari tu takleh guna so kami menuju ke alor setar ke star parade utk tujuan tersebut dan setelah tukar dan beli plak dvd tambahan maka papa nak cari plak barang kat popular hehehehehehehehe setelah beli barang di popular maka SURAYA seperti biasa bila masuk shopping complex dia akan bercakap bahasa english sahaja tak tau napa..kata MAMA I'M STARVING AND HUNGRY AND THIRSTY AND I HAVE STOMACHACHE cheh... lapar ke aku tanya? of course practically starving...huh kalau jalan for sure nya starving la mende laa macam macam so papa tanya nak makan kat mana...faiz terus kata jom makan nasi royal ...nasi royal ni mmg nasi fav dia masa dia sekolah asrama di alor setar dulu every weekend bila kita org collect dia balik for sure singgah makan kat situ so sampai bila bila pun dia akan cekik kat situ hahahahahahahahaha so singgah laa di sana sorry gambar tak berapa clear sebab dah makan baru teringat nak ambik gambar....

4 doa saya sentiasa cun huuu:

umiyumi

uih kat mana kedai ni tak pernah dengaq pun.. wahhh cedapnyaa.. ni kedai mamak ka kedai melayu?

haslina razali

wey ini kedai mamak dia ala ala nasi lemak ali tapi sedap la jugak dari ali sikit hehehehehehe dia kalau ko dari pekan alor setar on d way nak gi tol tuh belah kiri lepas station minyak mobil tak silap aku ...

Ed

akak..kak ni dok kedah tang mana??kalu sy nk tnya psai kuala kedah kak taw dak??lbih specific lg taman bersatu???

haslina razali

ED so sori walaupun duduk di kedah to be specific sg petani but tak tau tentang area lain hahahahaha minta maaf sangat sangat takleh membantu...

My pride and joy

My pride and joy

nuffnang pls click

CHURP CHURP