CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

22 May, 2009

TAG FROM MAMA FAMI...


TERIMA AWARD DARI MAMA FAMI. TQ LALING. I like very much ihikssss....


Nyatakan 5 fakta menarik tentang pemberi award nie :

1. Dia sifu masak memasak yg mmg aku follow blog dia dari dia stay di malawi lagi .. banyak masakan dia yg aku dah try ihiks..... kalau aku nak masak something je aku terus buka blog dia dulu dulu aku tengok kat fotopages
2. Ibu kepada two lovely kids Syahmi and Fatin
3. Minat Akim AF7....dia frust sikit dengar cite sebab akim tak menang uhuks

4. Gambar makanan yg dia post sume buat aku terliur so bulan puasa selalu aku bukak pages dia time after buka kalau tak harus leleh air liur ihiks.......

5. Dia bagi aku sorang wanita yg rajin memasak dan agak rajin kemas rumah ... beruntung famili dia dapat makan mcm mcm...sometimes wish aku duduk sebelah rumah dia (punyalah tak malu huhuhuhuhuhu)
Setiap blogger mestilah menyatakan 10 fakta atau hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award yg seterusnya :

Hobi

1 : hobi aku no satu pegi shopping so kalau kata ada SALE kat mana mana seboleh bolehnya aku menghadirkan diri takpun aku shop online jek

2. : travelling-aku suka gi jenjalan ni bukan apa aku suka tinggal kat hotel tak tau napa

3. : membaca - so mmg compulsary bagi aku pegi kedai buku cari buku everymonth dan sekarang aku dah terapkan kat anak anak aku...

4. : menonton wayang...ini favorite pastime aku kalau laki aku free maka kami akan either tengok ber dua or bawa sekali the 3 stooges depending on children activities laaaaa
5. : suka lepak ngan famili especially my side of the families havoc dan kecoh lagi lagi time makan kan fuhhhhh best giler...eventhough my hubby side tak kureng hebatnya but yelah famili sendiri kan....
6. : suka hantar sms dan mms kat hubby kekadang mamat tu tensen ahaks...dahlah tu dia tolong top up sentiasa ....

7. : suka update blog...everyday aku masuk blog aku sendiri about 10x caya tak? itu belum blog org lagi......
8. : suka merajuk sebab nanti hubby pujuk BAIK PUNYER ihikssss.......

9. : suka makan... makan makan makan tido tulah keje dia - ehem rumah tak kemas pun
10. : suka layan tv or ps2 ...
so kesimpulan nya aku seorang yg bukan saja suka membuang duit tapi buang masa dan ngabihkan boreh yoooooooo kato org kpg den laaaa ihiksssss

Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnye dan describe ttg mereka :

1. ZURA aku kenal zura thru wmc so budak ni rajin dan baik hati dia juga cumil dan kuat menyengih sekian terimakasih.....
2. UMI - ni bf aku yg duduk kat kl tuh dia ni rajin masak dan muffin dia power giler -hurrrmmm tengah tunggu dia post muffin kat aku ihiks....

3.MIMI- my sis yg sekarang dah jadi housewife dan tengah golek2 ala monitor lizard kat rumah

4. NIJA - my other sis yg tak brapa rajin aku tau dia rajin makan tido makan tido makan tido jek
5.EIMMA- budak ni selalu kalau aku baca blog dia mesti gelak tak tau napa
6. RIMA - aku suka tengok dia punya foods and childrens update dan aku rasa dia suka shopping gak cam aku... lagipun blog dia kelakar giler mmg aku hari hari baca blog dia
7. XANNA -suka baca blog xanna especially about yasmin dan takleh lupa masa dia tempek gambar yasmin pakai make up dan wig sooooo adorable cam patung geram tengok
8. WANN -budak ni dia bz aku tau tapi aku suka gak baca blog dia sebab blog dia ala ala glamer giler camtu....

9. TINI -my youngest sis... entahlah minah ni mmg takleh ngam tapi aku tag gak laa sebab kang dia kecik ati plak kata aku men adik tirikan dia kan kan kan

10. INTAN- MY cousin ni anak tengah preggy but dia rajin dan sangat productive ihiks jgn marah babe looking forward to meet u in jun ......
kepada korang sume sila buat kalau ada masa kalau takde takpe aku tak marah or kecik ati or kalau korang dah buat kira oklah tu sesapa yg rajin buat aku nak ucapkan TERIMAKASIH (time ni imagine david arumugam from alleycats cakap....ihiks)

5 doa saya sentiasa cun huuu:

Lyna

I dont know camne leh masuk blog you ni.. tapi tersangat la best bila baca.. hehehe...

haslina razali

alamak ye ke? tq i ni menceceh tah hapa hapa kan?

MamaFaMi

Tq sebab sudi layan tag mama. Haslina masuk top list dalam carta tag mama okay... hihii...

About hobi yang pertama tu... psst psst... ada Corningware Warehouse sale kat Atria hari ni... tak pergi ke? Mama nak pergi karang kot. Semalam pergi dah tutup! Huhuu...

haslina razali

wargggghhhh nak war war pasal sale kena yg belah northern aje sebab lina tinggal kat kedah huk huk huk ... sedih ni bagai bagai sale aku terlepas sebab tu kalau balik kajang mcm org tak sedar diri shopping ngeeeeeeee :D

Anonymous

Hello
[url=http://www.replicaonnet.com/]buy lorazepam[/url]
Ativan - Wipe away anxiety
Buy Ativan (Lorazepam) at reliable online pharmacy and save extra money! No prescription! No hidden fees!
As there are a lot of anxiety drugs out in the market today, it will be best for you to consult a doctor and tell him your history.
buy lorazepam
Sedation, lack of recall, relief of anxiety and sedation are just some of Ativan’s pharmacological effects and normally last for eight hours.
http://www.replicaonnet.com/ - buy ativan
Ativan - Wipe away anxiety
Buy Ativan (Lorazepam) at reliable online pharmacy and save extra money! No prescription! No hidden fees!
As there are a lot of anxiety drugs out in the market today, it will be best for you to consult a doctor and tell him your history.

My pride and joy

My pride and joy

nuffnang pls click

CHURP CHURP