CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

23 June, 2009

Suraya's logic..



According to Miss SURAYA KHAIRUNNISA bt MOHD FADZLI .....


tak best balik kampung sekejap jek... mama lenkali nak balik tolong laaa tolong balik kurang kurangnya 3 hari 3 malam.... adik tak syok laaa ...balik kelam kabut tak sempat nak gi mana mana...adik penat...adik ngantuk kat kelas kafa tadi adik rasa cam nak marah sikit sikit...huh... dah org bawa banyak songeh....lenkali ko toksah ikut sila tinggal rumah ngan baby sitter mu itu ...macam macam dia complaint... patutlah masa nak balik muka cam apa tah....tanya takmo jawab tapi masa benti kat rnr sg buluh tu elok lak masa makan kfc tuh laju jek tak tengok kiri kanan...yelah sabar laaaa dik raya ni kita balik lama sikit eh mama dah janji ngan uwan ko... tapi itulah anak anak aku kalau balik for sure lepak rumah wan mama(mak usu aku) or rumah wan yah ...(mak aku) sebab depa lebih suka ikut auntie dan uncles depa...sebab dapat gi mandi sungai...dapat makan mekdi, kfc dan pizza then gi tengok wayang and byk laa tempat depa nak pegi ...if i were to called up on my children about their whereabouts....IT'S NEVER AT HOME... kadang rasa kedekut tak kasi depa lepak suruh duduk sekali kat hotel ngan aku tapi tulah anak anak aku... much prefer to go with my cousins dan siblings lagi...kadang yg sedih tu kata mama n papa nak go somewhere nak ikut tak? jawapan yg sinonim adalah TAK NAK.... kadang siap takmo angkat fon ...sedih tul...

2 doa saya sentiasa cun huuu:

umiyumi

biasa la tu ma pren.. bkn senang nak jumpa sepupu sepapat asyik kepit bawah ketiak mak pak pun boring gak he he he

haslina razali

so rite and true mah pren..aku pun cuma sempat jumpa few of my cousins and aunties...tengah susah hati ni apa kata auntie lain for sure merajuk nanti ngan aku

My pride and joy

My pride and joy

nuffnang pls click

CHURP CHURP