CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

22 June, 2009

Kurang hajar tak?

Entry kali ni ala ala entry ngumpat...so kalau korang maleh nak baca sila tinggalkan blog aku dengan berhemahnya ihiks....so ada laa seekor umat ni (tak layak di panggil manusia sebab bodoh cam haiwan) dia dan anak beranak dia tinggal secara PERCUMA kat rumah sewa aku selama 4 BULAN di ulangi 4 BULAN wow...best eh dapat tuan rumah cam aku...ikut hati TUHAN SAHAJA YG TAHU hahahahahahahaha mau ku parang parang kan but malangnya aku masih ada akal dan fikiran so maleh aaaaaaa... hari tu my hubby wat surat laa kata sila bayar sebelum 23 hb june ni kalau tak sila keluar dgn segala hormatnya..... sekali tengok tengok...hari ni ada lori mai angkat baru sume kat rumah dia...
so aku tertanya tanya la ngan laki aku...kalau ko manusia of coz laa ko nak pindah mailah rumah tuan rumah tu kata ...
i nak kuar...apa i utang nanti i bayar...laaaa.. ke hapa ke ada BUDI BAHASA dan perilaku seorang manusia....
so aku yg FIRE STONES ni kata kat hubby jom kita pi tengok....dan tanya sesedap rasa.... sekali dia takmo kuar dia suruh anak dia yg umur 7 tahun tu kuar dengan kurang hajarnya tanya ...
NAK APA NI MAI?
aku tengking budak tu kata...
oi aku bukan nak cakap ngan hang ... aku nak cakap ngan mak hang...amboi
pehtu mak dia mai wat wat tak tau so aku tanya laaa nak kuar ke? dah hangkut barang sume... duit yg hutang tu camna....
dia dok cite dah bayar bil api pehtu ada bayar duit muka kat mentua aku 200 pehtu nanti sewa yg hutang dia mai bayar lepas hujung bulan 8 bla bla bla mcm mcm cite TIPU tak tau ko hutang aku tak HALALKAN dunia akhirat ko tengok so ko merangkak laaa kalau ko tak bayar hutang kat aku...so aku kata kat dia u nak keluar ni ada masa'alah apa ke rumah tu? dia bagitau laa atap nak roboh laa mende laaa mcm2 (heran masa duduk situ tak kata apa pun dah aku tanya mcm2 mende la plak) so takpe...anak dia sume kurang hajar tak tegur ke hapa wat tak nampak kat kita so nampaklah depa ni FAMILI BINATANG sebab mmg takde otak...aku pun lega gak dia kuar sebab tak payah subahat ngan perangai anak betina dia yg cam pompuan SUNDAL tuh... kuar malam malam everyday berbagai bagai jantan mai hantar esok bunting padan muka...memang aku tepuk tangan ala ala org suka menang loteri..takpe ko ingat ko boleh lepas di dunia ni tapi di akhirat nanti
ALA betapa kesiannya ko...lantak ko la laki aku pun dah fed up nak tengok muka ko yg cam GORILA tahap cipan tuh...so good riddance and ADIOS moga ko jatuh tertonggeng tengah jalan dan tak senang sampai bila bila AMIN....
maafkan aku KALAU entry aku ni berbaur kata kata maki cerca yg maha DASHYAT bukan apa aku terlalu geram dan kecewa ngan perangai dia mcm2 aku tolong dia but dia takde sikit pun nak kata terimakasih ke hapa...IT'S OKAY tak appreciates pun takpe...

4 doa saya sentiasa cun huuu:

eimma

tu manusia mmg kurang hajau...

haslina razali

tu arrrrr sakit jiwa den ni haa takpolah dah pindah dah pun

umiyumi

acii... jangan marah2 sangat nanti cepat tua.. hehe cian dia.. tu aa apa ni dok rumah free2 tamau bayar happada sabar.. sabar..

haslina razali

pergghhh kesabaranku tahap maksimum tu yg mengutuk kata mcm mcm tu hahahahahahaha

My pride and joy

My pride and joy

nuffnang pls click

CHURP CHURP