CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

22 June, 2009

Ahad 21.6.2009

So sebab sebenarnya aku balik kampung hari tu adalah kerana.....
LAKI AKU NAK TENGOK GT JAPAN KAT SEPANG hahahahahahaha laki aku kan fanatic ngan whatever yg connected ngan motoring so seboleh bolehnya kalau ada apa mende races kat sepang tu dia akan pegi samaada aku ikut atau tak tu lain cite sebab dia dah declare takkan bawa aku tengok races sampai bila bila...(ni sume salah aku sendiri) dia pernah bawa aku tengok moto gp but aku ni kan jenis manja takleh kena panas la apa sume so one whole day duduk kat track tu sampai timbul freckles kat tangan hahahahahahaha membebel laa aku so that's why laa fadz kata takmo bawa aku pegi sampai bila bila...huh takpe just drop me off kat alamanda pun takpe i tak kisah ...... banyak mende i boleh buat kat alamanda tuh makan, tengok wayang and shopping so no hal laaa mende tu small matter
ni hentian gunung semanggol benti lagi makan nasi plak huhuhuhu mana kenyang makan kfc jek ye tak? kita org benti rnr ni 3x satu kat sg buluh, sg perak dan gunung semanggol
me and my darling heheheheheheheheheheh dia tengah membebel apa agaknya tuh
minah ni kalau makan toksah dok tanya apa apa kang kena marah

First off singgah kat hentian sungai buluh mmg singgah mandi dan makan kat sini selalunya org tak ramai so anak anak sibuk nak makan kfc so takpelah benti makan
tol jalan duta
kl ..bye bye nak balik dah....
on d way home..at this time fadz tanya nak singgah ke? terpikir kang menyinggah for sure lagi lambat sampai rumah so cakap ngan dia terus balik sayang...dia tanya are u sure? YES...have to think about the 3 kids depa nak gi sekolah the next day kesian kalau sampai lambat sangat

according to faiz ...BEST GILER MAAAA dia pun dah ikut cam papa fanatic motor show
intan anak usu...dia datang kul 6.15 pm so lepak ngan aku sampai closing time kul 7.00
kecoh jek intan ngan anak dia yg dua org tu..one is on d way ...intan preggy 8 bulan dah
ni time mak aku, mimi n family sampai ..biasalah family kecoh...kikikiki gelak jeklah masa aku sampai tu anak mak usu wan dan aza faizal dah nak balik so aku sampai ngan famili aku dan eventhough mak usu kept telling me dia ngantuk and what not (dan aku kata takpelah tido jek ignore me...aku nak tengok je) tapi dia kept bebel tak benti mmg pun org tua ni kalau jumpa aku takleh benti cite mcm2 hahahahahahahahaha ... akhirnya sampai kul 7 aku lepak pun dia tak tido tak habis habis cite dia ....

sampai ke hukm...bergegas naik atas sebab fadz nak pi sepang ngan faiz
nijah datang pagi borak2
mak aku... kalau borak mcm mcm gaya kita org....
suraya
nijah dan anak anak- dah kurus sikit minah ni aku tanya dia wat apa? dia kata dia benti makan nasi ...so kuat semangat puas aku pujuk dia join aku makan nasi lemak dia takmo perggghhh respek laa ngan dia...aku kena wat cam dia gak ke? tapi rasa kalau tak jumpa nasi sehari kang meroyan la plak aku
paklong tolong jaga afiq sambil panggil aiman ambik gambar sekali tapi aiman terhegeh hegeh tu jenis penakut ngan org .....
rajin paklong layan afiq eh...dia mmg suka baby pagi tu masa singgah tapau nasi lemak kedai makteh pun nampak baby cousin aku si kakak(gelaran famili dia) adoi comel tul laaa anak dia bulat bulat jek rupa dia....
sarah tolong mengasuh afiq jap
aiman aiman puas maklong ambik gambar ko 20x maklong snap yg ni jek nampak muka ko huh


okay eventhough penat dan tak cukup tido tapi after subuh my hubby takleh tido bila tanya reason dia kata i lapar laaa jom gi cari mende makan? so masa balik semalam lalu nasi lemak TAMAN PALING JAYA ...dulu dulu masa aku tinggal semenyih mmg rajin makan nasi lemak dia sebab sedap....so pegilah kami ber dua sahaja sebab org lain masih lagi tido...tapi mak aku tanya bila dia nampak korang awal sangat nak pi mana? aku kata gi cari mende makan mak aku gelak jek...huh...dah tak berapa sedap dah sebab anak dia take over kot kata mimi sedap lagi nasi lemak opposite kedai dia..... takpelah next time makan yg opposite dia...tapi nasi lemak lauk ayam rempah tu mmg sedap...cuma sambal dia dah tak macam dulu..betul org kata kan air tangan memasing tak sama....on d way balik singgah kedai makteh...tapau nasi lemak utk anak2 dan nabila ...dah lepak ngan borak akhirnya kul 9.00 gak baru sampai balik pun sebab nijah kata dia dah sampai ngan anak anak..alahai cian adik aku pagi2 dah datang cari aku .... aku tak jumpa adik bongsu aku TINI sebab dia kemana tah jalan jalan ngan laki baru dia... anak dia tinggal ngan mak aku...hangin tul jalan sendiri anak tak bawa tah hapa hapa perangai .... tak sempat gak jumpa PIZAM sebab dia dah balik ke terengganu... takpelah nanti jumpa time raya eh....ooo lupa plak kalau korang teringin nak makan nasi lemak di atas...KALAU KORANG SAMPAI SEMENYIH after stesen petronas yg baru tu ada koner depan tu ada taman paling jaya...gerai dia betul betul terletak kat bas stand tu...belah kiri laa kalau korang dari kajang...depan taman kalau kedai makteh aku plak kat kampung baru lepas jambatan semenyih tu o d way ke seremban betul betul lepas jambatan tu ada corner masuk kampung kedai dia depan tu jek.. sila singgah mmg nasi lemak dia sedap dan aku mmg selalu makan kedai dia tapi aku saja nak tukar selera ...

2 doa saya sentiasa cun huuu:

umiyumi

sori ma pren wish we could meet but that day ada kenduri bla bla la kalu bgtau awal2, i pun bgn awal masak mufin ke pastu kensel seme plan hahaha isk tp weekend ni biasanya penyakit M datang le kihkih

haslina razali

huhuhuhuhu aku ni balik pun tak plan tetiba jek fadz ajak tak sangka betul kalau tau baik aku tak gi keje then balik hari jumaat malam tuh lagi lama sikit ...next time kita set baik punya

My pride and joy

My pride and joy

nuffnang pls click

CHURP CHURP