CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

27 July, 2009

fadz and passport

Part ni saya jeles...sebab tak gi wat lagi saya punya ihikssss....but because he needs to travel luar negeri in the near future makanya...dia gi wat dulu....huhuhuhuhuhu
yelah tau laaaa org malaysia...takkan MAKHLUK ASING kot ihiks
dia terkejut tengok muka dia dulu dan sekarang...lain eh? muka dia melebar about 60% from dulu dulu hahahahahahahahahaha
so kata kat dia actually u look better lagi dari dulu huhuhuhuhu iye ke? sendiri tengok laaa
dok belek apa tak tau....
ini nasi lemak hj ali yg mmg laki aku suka makan uuuu semalam dia beli lauk masak dalca terung, sambal, ayam goreng (my fav) dan sambal daging...
actually pesan nasi padang but unfortunately telah tutup semalam tak sempat laa tuh

2 doa saya sentiasa cun huuu:

hapPY zuRa~~

hehehehe.. akhirnye dpt tgk.. eh2.. he looks better mcm sekarang taw.. now, macho sket.. kn kn?

haslina razali

WAKAKAKAKAKAKA please don't let him read this statement otherwise prasan giler

My pride and joy

My pride and joy

nuffnang pls click

CHURP CHURP