CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

18 July, 2009

I'm so stupid!!!

Malam tadi saja call hubby...tau dia berada di luar kawasan tapi saja gatai tangan (kata org belah kedah muahahahahhaha) call sekali eh ....masuk laa plak...punyalah bising background ...tanya dia... eh u ada kat niteclub ke enjoying yourself? dia kata isk apa u ni suka pikir bukan2???!!!
ahahahhahhaha (ye saya mmg creative part thinking bad about him)... so tanya how's the meeting and what not... then tetiba jadi cam sakit hati cara dia jawab tu very irritating to me... so i just put down d fon laaaa cannot be bothered.... (steaming marah time tu tengok ch kelakar pun tak gelak sebab hati membara.... sambil menung...) tetiba dengar bunyi kunci kat grill...
terkejut..ingat sapa plak ni nak try buka grill... so suruh my son tengok sekali tengok LAKI AKU BALIK daaaaaaaaaaaaaa...oho buat lawaks rupanya.... tak bagitau pun nak balik (SORRY ZURA tak sempat nak kirim kat dia beli u punya air minuman itu... tapi dia beli stok utk aku jek)... pehtu dia kata .. marah ke sayang? (isk dah nampak muka tu takkan nak marah...) dia hulur mende dia beli utk aku (sume air minuman fav aku dia beli owwwwwhhhhhh terharu) lepas tu dia hulur lagi satu plastik bag...(ooooo rupanya singgah kat nasi lemak ali di a/s fuhhhh masih panas lagi ) so proceed makan sebungkus share dua org.... pehtu.... dia kata esok ada audio show tau kat hatyai u nak pi tak? aku kata YES...NAK PI terus naik atas kemas kain baju masuk beg ahahahahahahahaha... dia kata kena pi awal tido sana then sunday final day... mengikut kata hubby masa dia lalu kemah sume depa dah pasang then contestant from all around the globe waaaaaa sungguh best (laki aku kan fanatic audio system utk kereta....) so nanti aku ambik gambar dan upload on monday...
oooo hari tu masa hubby nak pi... buat kuiz ni kat dia....
soalannya : BABE, SOALAN NI UR CHOICE NAK JAWAB EITHER IN SUBJECTIVE OR OBJECTIVE.... dia kata objective laaaa ihiks
ok ...so U NAK PI NI ADAKAH U
(A) SUKA
(B) SANGAT SUKA
(C) TERSANGAT SANGAT SUKA
(D) TERSANGAT SUKA DAN GEMBIRA RASA NAK GOLEK?
dia kata itu jek jawapan dia? ihiks.... then dia kata jawapan i adalah
(E) all the above
hohohohohoho sangat sakit hati dengar kan jawapan yang di berikan pehtu dia kata dah jawapan u sume menyakitkan hati ahahahahahhahahaha mestilah i tak suka pi tinggalkan u but keje u know nak wat camno... padahal bukan pi jauh pun (sajalah aku tu gila bayang kat laki aku nak wat camno kan kan kan...) ...

3 doa saya sentiasa cun huuu:

eimma

huhu...air apekah yg best sgt tu...smpai berkirim2 zura...errr...zura mmg suka mengirim...tettttt.....ekekeke... grau2 ye zura...

hapPY zuRa~~

ahhaha.. ney la susah manusia suke shopping tp x dpt nk p sndri.. terpaksa le kirim2 je.. =P~

haslina razali

hik hik hik kesian zura tapi i'm happy to be your personal shopper seronok u rasa kenapa kat malaysia takde org yg perlukan personal shopper kalau ada mesti i sucessful doing what i really love hahahahahha...

My pride and joy

My pride and joy

nuffnang pls click

CHURP CHURP