CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

21 July, 2009

For IMA INFO hehehehehehe

Inilah air nya yg cik puan ZURA itu kirim... air ni air kolagen...sedap mmg aku ketagih minum hik hik hik... kadang siap berebut ngan laki bertuah aku tuh....
actually ada byk jenis...yg vitamin E laaa mende laaa so since hubby aku selalu pi belah SIAM maka aku mmg pesan dia beli minuman nih....
inilah stok yg dia beli hari tu.... tak manyak dah....next time pi akan beli utk ZURA sori eh... kak ina kedekut ngan stok kak ina nih but hubby kata the next few weeks probably dia tak pi sana sebab kawan dia akan mai sini plaks so ...we'll see...

3 doa saya sentiasa cun huuu:

hapPY zuRa~~

hullahup.. x pe pun kak ina.. aritu sj je nk try.. da kak ina ckp sedap kn.. =P~

suraya

wakakakakakaka mmg sedap suraya pun kekadang minta minum tapi dia muda lagi maka tak sesuai laa kang kulit dia terlebih gebu pula dari saya uhuhuhuhuhu

eimma"s

oooo...gitu ropanya..ekekek

My pride and joy

My pride and joy

nuffnang pls click

CHURP CHURP