CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

08 July, 2009

Stunt dari kurus and hitam

video

tengoklah telatah dua ekor nih...sorry gambar kurang memuaskan pakai fon jek hik hik hik mmg tak senonoh kalau tengok dia dua ekor ni sume org tak jadi keje sebab kelakar jek aksi stunt yg di lakukan itu....these two mmg my family punya sweet heart balik keje tengok jek dua ekor ni rasa hilang sume STRESS dan PENAT... yg kurus tu cam biasa mmg suka cakar carpet ...carpet ni camni tak dibuka sebab hari tu makcik fadz wat kenduri pinjam karpet nih and dia baru pulangkan ...si kurus ni tau aku tak suka kalau dia cakar karpet tu so korang tengok nanti dia masuk bawah meja ada kain pink tu...pehtu dia akan jenguk laaa kepala dia ...kali ni padan muka dia sebab hitam dah target dia ...kezut beruk member....

0 doa saya sentiasa cun huuu:

My pride and joy

My pride and joy

nuffnang pls click

CHURP CHURP