CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

08 July, 2009

Kejam ke aku?

Korang rasa laaa kan...kejam ke aku? Tadi aku takde keje so aku panggil laaa asst aku...suruh datang sembang ngan aku...pehtu aku tanya dia.... NAK KENA BELASAH TAK? ko tau asst aku ni dah nearly a year keje ngan aku...(so kira dah banyak laa belajar mende loyar buruk dan tak senonoh dari aku hahahahahahahhaha baik aku ngaku jek kan takyah korang pikir pun).....
dia jawab apa ko tau?....
BOLEH SILA BELASAH KUAT SIKIT...KALAU BOLEH KAN BIAR MC DUA MINGGU best oooo
cilakak...pandai ko eh...tak sia sia ko jadi kuli aku...kan kan kan? tak kisahlah tuh....
pehtu dia ni suka open dia punya ym selalu so time dia balik tu kan hik hik hik aku tukar laaa nama ym dia tu from JOJO NG jadi JOBO NG for few days dia tak prasan (ok aku jahat aku tengok password dia dalam notebook tecik dia tuh).... SAMPAI kawan dia tegur napa nama u JOBO plak? hahahahahahahahahahha dia a bit clueless as to whom and when mende tu leh tukar kakakakakakakakka i maintain my innocense as best as i could...eventhough rasa nak golek golek gelak atas lantai but i control muka siyes cam biasa.....
pehtu hari tu dia lunch aku tukar JONGOS NG sian jek minah tuh...kawan dia sume ym dia sambil bagi emo yg gelak atas lantai golek golek tuh.... then dia suspect for sure aku laaa kan dia tanya KAK U ada tukar ke i punya nama? ish mana ada...ko ada bukti ke kata aku tukar oooooo aku nak panggil CSI oooo ko kira fitnah aku sume bla bla bla hahahahahahha sampai pengsan pun aku takkan MENGAKU...aku kata batman kot...(lagi sorang kuli aku).... DIA TANYA BATMAN mamat tu kata tak senang aaa org duduk kat meja org jek ooo lagipun time u lunch i kan ada kat the other co tu....(hish bodo tul dah mmg sah sah aku sorang jek dalam ofis time kejadian itu berlaku maka tapi takut nak tuduh kang kena hamput kan sooooo) WAT DERK JEK LAAA bos aku kata nak letak cctv dalam ofis...aku bangkang habis habisan sebab aku kata a total waste of money and time cos there are no interesting things to record in the office laaa bos...RITE? ye betul.... nanti takleh aaaaa aku cilok cokelat batman.... best ooo cokelat free...or cibikut si jobo tuh... hik hik hik...o yaa did i mentioned si JOBO dah beli keta VIVA? huh...lebih sudu dari kuah sudah sebab...bos naik scooter asst naik viva ooooooo chis chis
SAYANG nanti besday i beli YARIS EH warna hitam...ke warna merah ke warna apa pun takpe janji kete.... beli eh sayang eeeehhhhh.... i sangat sayang dan cintakan u...

4 doa saya sentiasa cun huuu:

eimma"s

agak kejam dan x bermoral tu kak..larikkkkkkkk........

haslina razali

hahahahahahahha hampeh laa ko ima huhuhuhu...

NURA

salam sobat,,,,wah mau dong tu makanannya yang dipostingan,,,he,,he apa namanya ya,,,? kalau saya ngga kejam kok sama mba Lina,,tapi baik dan ramah , itu mau saya,,trims sobat kunjungannya dan komennya ya.

haslina razali

nura terimakasih kembali sebab sudi mampir ke blog saya hihihihi

My pride and joy

My pride and joy

nuffnang pls click

CHURP CHURP