CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

13 August, 2009

Aku tidur ngan org lain bila laki aku takde

Bila hubby oustation ke travel ke mende ke selalunya contract tido akan di pegang oleh cik suraya kita.... hehehehehehhee but truthfully laaa tak suka sgt tido ngan dia sebab dia tido lasak giler giler...isk penat tau sakit badan i kena tendang sana sini (kalau ngan hubby dia peluk jek kan best...) huhuhuhuhuhu lagipun su tidur takde bunyi dengkuran....bunyi yg hypnotic bagi aku kalau aku dengar jek automatic mata aku layu dan terus tido hahahahahhahahhahha (kalau fadz tau mampus aku)...
ni kena tolak gi tido belah papa dia selalu tido....
isk isk isk dah conquer masuk belah aku time ni aku tak tido lagi sebab tak ngantuk pun tak tau napa
tengoklah gaya stunt anak dara aku ni isk isk isk (dik sok ko kawin kan sian laki ko....) mama harap ko besar sok ubahlah cara tido tu dik.... lasak sgt laaaaaa...merana mama tido ngan ko

5 doa saya sentiasa cun huuu:

eimma

tu dia belajo dari mama dia la tu...ekekeke....

umiyumi

weh lasaknya tido hehehe..betui tu, misti belajo dr mama dia tu.. setuju!! :D

haslina razali

hahahahahhahaha chis korang tak baik tau ...saya tido sungguh sopan straight jek

eimma

xdpt ku bayang kan org tdo straight...hahaha..tgn pon straight ye kak...ahahahaha

haslina razali

segala galanya straight nanti suruh suraya buat demo ahahahahaha

My pride and joy

My pride and joy

nuffnang pls click

CHURP CHURP