CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

05 August, 2009

Conversation between SURAYA N HER BF MASWANI

heard and had a good laugh with hubby

MAS : do u think that liza is richer than u?
SU : i don't think so because i asked her how many fridge does she have at home and she told me only one- so in conclusion i'm richer because we have 3 fridges

isk isk isk tepuk dahi siap kata adik tak baik kata camtu apalah adik nih... boleh lak compare centu kan kinda weird so aku buka cite u all sekarang ni kecik2 dah cite pasal status and what not dulu masa mama kecik besar kelian cite yg berkaitan bagi mama ialah... hari ni kita nak main apa? galah panjang kah? rounders kah? polis sentry kah? mana ada cite mende lain cuma simple simple jek takde pun cite pasal mende merepek cam u all nih...

opsss that remind me of something...yesterday she told me that she got all A s in her monthly test adoi...bukan aku janji hari tu nak belikan dia pet ke something? isk isk isk sungguh tak sangka dia boleh dapat A sume hari tu dia agak fail dalam tulisan ARAB napa boleh dapat A isk isk isk.... ada ke mak org len yg tak happy anak dia dapat A sume cam aku? she kept on hinting but i kept on giving her this kinda blur and clueless face and vague answers hahahahahahahahahha teruk eh mama dia.... nantilah malas nak entertain sangat kang abg n kakak kata i'm being unfair kalau concerning suraya dia mesti lebih in every case bukan apa dia kan anak bongsu aku so aku kinda mmg manjakan lebih huhuhuhuhuhuhu ooo kena berubah jadi mama yg fair laaa aku ni...

2 doa saya sentiasa cun huuu:

hapPY zuRa~~

ahahha.. funny gile la si suraya ney.. sabo je la.. macam2 budak sekang ney eh.. hik..

haslina razali

ah ah fikir balik apa ke mende camtu pun dia boleh fikir? isk isk isk

My pride and joy

My pride and joy

nuffnang pls click

CHURP CHURP