CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

11 August, 2009

Kenapa pompuan tu cakap centu???

Tadi call FADZ tanya kat dia napa bila aku nak call or sms ada pompuan berkata kata kat fon aku?
dia asik kata...
PLEASE TOP UP!!!!!
oho...tak prasan kredit saya telah abis...punyalah bersembang sampai tak prasan kredit dah abis ni sume SARAH PUNYA PASAL!!!!!
harapan bila call FADZ nanti dia akan tolong TOP UP KAN hehehehhehehehe..... sungguh saya tak malu eh? dulik apa.... mmg selalu dia tolong top up kan...sebab dia SUAMI YG BAIK dan BERTANGGUNGJAWAB (ceh cam ada makna jek puji lelebih kan kan kan) iyelah kang dia pegi kang terpaksalah aku gi kuar duit aku nak top up ke hapa..eh dia bukan ada tinggal allowance ke kat aku? huhuhuhuhuhu takpelah we'll see later on...

5 doa saya sentiasa cun huuu:

eimma

pakai bill la kak.. :p

haslina razali

ima menurut kata laki aku aka tukang bagi duit sume dan bayar bil dia malas kang aku lagi meriah fon sana fon sini pehtu sms sana sms sini hahahahahahha that's why laa saya mengunakan credit huhuhuhu

umiyumi

lorr pakai 3+1 atau 5+1 laaa.. berbaloi baloi.. :D

umiyumi

lorr pakai 3+1 atau 5+1 laaa.. berbaloi baloi.. :D

haslina razali

hik hik hik umi laki aku malas nak kasi aku pakai bil ke mende pakai camni senang dia kontrol hahahahaha

My pride and joy

My pride and joy

nuffnang pls click

CHURP CHURP