CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

02 September, 2009

Stuff bought for personal use hik

Salam sejahtera korang.... sihat ke? pose tak? isk tak pose? napa? ihiks ye ye je aku nih... hari ahad hari tu laki aku nak gi sourcing material utk keje dia so dia ajak aku gi sekali...aku pun suka laaa kan.... janji nak pi pagi tapi dah dua org tua gatal tu tido pun sesudah subuh bangun lambat makanya lambat laa sikit pegi after 2.00pm something baru bertolak dan yg best sekali... fadz decided to use the old way not the high way so lagi lambat laa sampai sana... jem giler...kat pekan alor star tuh....kami arrived in hatyai pun kul 5 something kot... kalut pi cari barang fadz then aku pun memekak nak gi beli mende for my sis and his cousin kan ...dahtu nearly 7 gak kita org sampai kat makro dia mcm mcm ada dan sungguh geram sebab takde makro kad dahlah tu laki aku bodoh sombong plak takmo gi tanya boleh ke beli takyah pakai kad tak beli apa laa jawab dia tengok tengok jek isk isk isk
ni dalam makro cun giler helmet ni...nak beli tapi takleh tanya fadz comel tak i pakai? dia kata comel ihiks tapi takleh beli gak suka la fadz mesti dalam hati kata save duit aku benci benci...
kat luar makro tu ada jual barang for water feature n garden stuff..ya allah geram gilers tengok cume sebab dah nak masuk waktu buka pose boleh cuci mata jap bebenor isk isk isk tak puas tul next time pegi sesudah subuh...please note kat siam on sunday most of dia nya kedai n stores sume tutup ada certain tempat jek yg buka so i suggest kalau u all nak cuci mata sila pegi hari lain ..
mcm mcm tok nenek ada tak tanya harga sebab kang lagi lambat nak balik kan takpe next time pegi nak tanya laaa berkenan pasu warna hijau tu ...water feature yg cukup simple yet elegant bagi aku...
comel kan benda alah ni aku tanya dia nak jual 3k plus plus isk geramnya saya pehtu tanya tokey if sent to malaysia how much? dia jawab MEDAI MEDAI MALAYSIA maknya malaysia kenot laa hurmmmm siku fadz suruh amek gambar dia kan pandai wat sendiri ihiks fadz kata mmg boleh wat sendiri tapi siap nya tak tau bila oooo laki ku kamu sungguh sibuk ye?
comel kan? imagine duduk petang minum petang di tepi kolam makesure kolam siap laa ada ikan bagai ihiks...komen ini tidak di tujukan pada sesiapa
beli mende alah nih.... katanya nak kasi pink futing nenen ahaks saja jek aku ni kan?
tadaaaaaa..... gambar sensored sikit eh...dah 3 ari aku pakai ada improvement gak belum pink lagi tapi oklah ihiks tak nyesal beli eventhough mahal sikit ihiks... product ni from us belah malaysia ni aku tak pernah jumpa lagi
minah yg jual tu rekomen kat aku sila beli brand by dr susan sahaja dia kata very good ihiks
dalam dia camni...
kotak besar barang nya cekonit jek tapi bau dia best!!!!!
pehtu tengah belek mende atas tu nampak few girls gathering about product ni sort of cam berebut beli kan amek byk byk..so aku gi nyibuk sekali nampak depa dok beli sabun nih.. isk aku tengok yg beli tu sume slim melim dan gebus gebus pakai short dan bareback u ollsss jgn tak tau makanya aku pun sibuk jek beli mana tau boleh selim like depa boleh aku pakai shorts kat rumah ahahahahahhahahahaha
katanya within 5 days ada improvement ni aku baru pakai 3 hari tapi aku rasa ada sikit laa kecik sebab baju kurung aku yg kaler cream tu selalu kat lengan dia agak ketat n a bit uncomfy nak pakai but ni sort of mcm a bit loose isk nyesal beli seketui jek laki aku kata bloody idiot centulah ahaks sabor jeklah acik tapi seketui sabun ni cost about 8 hinggit tu yg maleh tu kang beli byk tak kesan kan? takpe next time fadz pegi aku kirim beli 10 ketui kakakakakakka itu jeklah report dari acik yg jauh di mata tapi dekat di hati hik hik hik...

3 doa saya sentiasa cun huuu:

umiyumi

waahh ini punya krim pun ada kaa.. nanti jgn lupa amik gambar ok? bole tgk cemana rupanya berkesan ke tak hahahahaha

haslina razali

alamak nak post kat ko thru email ke? malu aaaa ihiks tak senonoh jek umi nih

umiyumi

kak ina, dah pink ka belum? kihkihkihkih

My pride and joy

My pride and joy

nuffnang pls click

CHURP CHURP