CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

16 October, 2009

Masak masak session huhuhuhuhuhu

Petai dalam kenangan kerana di masak dan tak sempat amek gambar walau penuh satu kuali maka tetap habis jua takde balance yg tinggal hanyalah kuali yg licin dan serba bersih!!!!!
makan tosai yg dibeli org hubby di kedai restoran nashmir...besar giler hanya mampu makan 1/4 saja dari the actual portion ....yg penting
kuah dal yg dicampur ngan kuah kelapa itu amatlah sedap dan FANTASTIC.....
hari tu lepas lunch fadz request nak makan salad sebab nak makan ngan roti so bahan dia yg utama daun salad laaa kan sapa tak kenal sila tengok rancangan masakan di ch 703/707 huhuhu
tomato, bawang putih dan bawang besar -- sume dipotong dadu kecuali bawang putih!!!!
cili api 2 sahaja ...
olive oil..
mayo....
selalu aku rajin perah lemon or limau nipis sebab malas aku tuang jek mende alah nih sama jek
so napa blur?????? bawang besar, bawang putih, cili api
aaaaa ni terang sikit.....
huhuhuhuhu bahan yg diatas tu letak laa olive oil, mayo, salt and sugar ikut suka then gaul laaa salad dan tomoto masuk dalam ... ni nak abis dah depa makan....eh napa tak amek gambar cis? huhuhuhuhu jgn lupa parutkan cis cheddar or mozarella or apa apalah korang suka kadang aku guna keju kraft single tu koyak koyak kan pun sodap gak...di makan bersama roti gardenia fuuhhh abis selesai satu bungkus roti......

2 doa saya sentiasa cun huuu:

umiyumi

kak ina ni rajin tul amik gambar hehehe..tp petai tu iskk behhnyaa

haslina razali

petai tu murah giler umi 1 ikat ada 3 tangkai so mamat tu jual 2 ikat cuma 5 hinggit mata dia cantik cantik sume

My pride and joy

My pride and joy

nuffnang pls click

CHURP CHURP