CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

06 November, 2009

kek choc lembab dan air cordial fav

Hai korang agak lama aku tak update sesangat kat blog kan? aku nya pc ni dia ada kena virus apa aku pun tak tau so agak angin aku sebab aku buka pehtu dia hang pehtu aku kena reboot and reopen and rearrange few things sakit jiwa aku huhuhuhuhuhu so malam tadi aku wat choc cake moist resepi amek dari blog mat gebu eh adik adik... aku ni mmg suka blog mat gebu selain dari gambar yang mengegarkan jiwa few of his resepi yang aku try sume menjadik so mmg tak ragu ragu laaa aku kalau nak masak apa just cari kat blog dia hehehehehehhehee.....

sorry takde step by step foto coz aku tertinggal my fon kat atas masa buat ni dah sudah bakar baru laa teringat nak amek fon ni baru masak sangat sangat still berasap aku tinggal jap jek naik atas nak amek fon dah hilang ko banyak nih sakit jek jiwa aku sebab resepi dia kalau ikut kena letak ganache and what not kan tak sempat maka aku pun malas laa nak wat ganache tu hehehehehehehehehe

another angle laaaa sedap siol kek dia

tak sampai 15 min dah tinggal banyak nih lepas tu anak aku siap suruh wat lagi hari ni nanges mama anak anak dahlah mama ko ni bukan laa rajin sangat nak wat bakeri stuff nih selalu beli jek tapi bila dengar my son kata mama punya kek ni sama taraf ngan secret recipe punya kek makanya tetiba semangat laa plak takpe nak nanti mama beli butter bebanyak wat hari hari biar ko muak hahahahhahahaha

ini plak air fav famili gua kalau pegi tesco cari laaa cordial brand ni MAGIC TASTE mmg magical rasa dia murah pun sebotol just 6.99 ke around 7 hinggit laaa kata aku beli sume perasa mmg sedap

ni best....takyah letak gula dia dah cukup manis sume

aku ni bukan suka sangat rasa kiwi tapi dia punya mmg sedap hehehehehehehehehehehe

2 doa saya sentiasa cun huuu:

JiEjAh_DeEn

magic taste?
leh cuba carik ni ..sbbnya saya adalah pemalas nak membancuh² gula hehehehe

haslina razali

OH OH kita serupa kita serupa hik tapi nak sedap

My pride and joy

My pride and joy

nuffnang pls click

CHURP CHURP