CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

11 November, 2009

MACAM MANA SAYA MAU DIET!!!!

Di dalam keghairahan ku untuk berdiet ada juga org yang takmo support aku sungguh sungguh mmg dah jadi habit fadz kalau agak lama tak gi mana mana maka kalau dia balik agak awal maka dia akan call aku suruh siap tunggu kat bawah and bawa aku round round malam malam buta itu.... selalunya akan singgah di 7E or kfc atau mende yang sewaktu dengannya...that's why laaa aku kalau takat kengkawan nak datang rumah kul 2-3 pagi aku no hal sebab selalunya aku tak tido lagi time nih hik hik hik.... hari tu dia balik kul 1.00 pagi so ingatkan dia gi 7E aku pun tak prasan amek laa gambar restoran pelita di tengah bandar sungai petani nih... yang ni kedai dia dekat ngan jam besar di sungai petani...

kedai ni mmg kedai fav fadz sebab dia suka kari ikan bawal dia yang fantastic tu super sedap siol!!!!!

sekali nampak ada seseorang keluar dari kedai pelita itu huhuhuhuhuhu


oh oh dia tapau nasi lauk gulai kari ikan bawal, bendi dan telur masin isk isk isk sungguh sedap dan aku ter tau ter TERRRRRR TUMPANG MAKAN SEKALI muahahahahhahahahhaha


d next day aku plak gi beli petai hehehehehehehehehhehe camno nak diet camni? gemuk sampai bila bila laaa aku jawabnya hik hik hik

2 doa saya sentiasa cun huuu:

JiEjAh_DeEn

hahahahahaha x dapek nak nolong ..
akupun trauma nengok mknan sedap² neh!!!!

haslina razali

tu aaa yang agak mencik tu sebab laki aku tu asik laaa nak makan yang sedap jek hehehehehe

My pride and joy

My pride and joy

nuffnang pls click

CHURP CHURP