CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

26 January, 2010

Cite kentut...

Hik adoi apa la punya statement kan? tajuk itu sungguh mengerikan bagi seorang perempuan yang dikenali sebagai sopan cam aku isk tak caya tanya ZURA or IMA hik kan kan kan? aku gelak tutup mulut ko punyalah sopannya aku nih hik anyway cite ni berlaku sekitar tahun 1985 WHAT? lama giler time tu aku tengah tunggu result spm aku hahahahahahhahaha so since aku daftar diri aku masuk kelas menaip time tu so aku ingat nak cari duit laa tu bayar sendiri kan untuk kelas menaip aku tuh aku pun bekerja laa sebagai operator pengeluaran di BBB hik bandar baru bangilah kat kilang adalah kilang tuh.. so every morning sebelum start keje ada laa assy kan untuk beritahu keje masing masing apa hari ni berapa target nak kuar and what not laaaaa aku ni plak suka duduk depan sekali (remember d time kita kena berbaris panjang panjang kat sekolah dulu camtulah ...) so belakang aku ni ada seorang minah india nama vasanthi ...the reason aku ingat nama dia ialah aku telah menganiaya dia...ye aku berdosa sebab menganiaya seorang yang lain walaupun dia tak seagama tapi tak sepatutnya aku menganiaya dia macam tuh...tapi i got reputation to uphold u know...semasa perhimpunan itu aku terasa seperti sakit perut tapi aku tahan dan control setahap mungkin hik tapi aku terlepas juga kentut ku itu... nasib baik bagi aku tiada bunyi nasib tak baik bau dia fuiyoooooo aku sendiri pun rasa nak pitam sebab bau dia kaw kaw punya so supervisor aku that time abg mum terus berenti cakap dan tanya kuat kuat OI SAPA KENTUT BAU BANGKAI NIH? aku terus toleh kat vasanthi dan kata u eh? sebab bau tu datang dari u ....vasanthi terus nangis nangis tak ngaku ..aku senyap jek ...sampai hari ni so sempena thaipusam yang akan datang ini aku ingin mengucapkan RUMBA SORRY TERRIMAAAAA VASANTHI aku harap ko dah maafkan aku dan selesai kan teka teki tentang sapa yang kentut sebenarnya semasa assy itu hik....

2 doa saya sentiasa cun huuu:

hapPY zuRa~~

kak ina! x mo cite ke cite kentut masa jumpe mak mertua? muahahha.. saya masih hengat lagi taw.. hehehehhe.. =P

haslina razali

dey zura cheittt itu lagi ultra malu wooooo hahahahhaha pagi pagi ko wat aku gelak cam orang gile depan lappie hik

My pride and joy

My pride and joy

nuffnang pls click

CHURP CHURP