CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

22 January, 2010

SURAYA STRIKES AGAIN!!!!

Suraya ni anak bongsu aku yang bermulut CELUPAR!!!!! (ni mmg mana tak tumpah kuah kalau tak ke nasi OPPPSSS bukan ikut aku sebab aku PEREMPUAN SOPAN EH ikut papa hik....) anyway the other day dia mention kat abang dia....


bang la ni hang dah tak busuk kan bang? kalau tak kan AKU RELA PENGSAN DARI CIUM BAU KETIAK HANG BANG....ketiak hang serupa macam bau ketiak BANG.......hik...abang dia bengang terus cubit dia...

pehtu semalam plak ada career day kat sekolah so every student was given an assignment to make a portfolio about their own family members and what not laaa so dia tulis PAPA OCCUPATION self employed so the teacher asked her what does your father really do? dia kata oooo papa keje wat jamban laaa cat rumah laaaa dan macam macam lagi (amek ko mentang mentang papa wat jamban dia cehhhhhh) papa dia tepuk dahi kata lainkali kata papa wat ID LAAA adik dia kata papa tak pernah bagitau adik so adik fikir laaa papa wat apa hahahahahahhahaha

pehtu there's a proposal for my hubby.... dia tak kasi aku scan proposal dia tuh but from what i gather is
dia propose kat papa untuk bela lembu than reason dia is

DIA SUKA MINUM SUSU LEMBU SO PAGI PAGI BEFORE PEGI SEKOLAH DIA BOLEH PERAH SUSU LEMBU TU UNTUK DI MINUM LEBIH FRESH (tak kena penendang ngan lembu pun dah cukup bagus hik) PEHTU PAPA BOLEH WAT CHEESE DAN MACAM MACAM LAGI DARI LEMBU TU DAN KALAU DAH JEMU NGAN LEMBU TERSEBUT BOLEH DI SEMBELIH DAN MAKAN DAGING DAN TULANG DIA SUME aiyaksssss kali ni papa dia hanya tepuk tepuk dahi sahaja dan geleng kepala kata kenapalah anak aku sorang ni kreatip terlebih?

2 doa saya sentiasa cun huuu:

JiEjAh_DeEn

hahahahha cute jek idea bela lembu tuh ..dr susu sampai ketulan bleh mkn minum .

cerdik tul bebudak sekarang kan??

haslina razali

TULAH kelakar giler tak larat gelak ngan minah sorang nih... kadang fikir pergi sekolah belajar pandai pandai sebab nak kenakan kita sahaja hik hik hik

My pride and joy

My pride and joy

nuffnang pls click

CHURP CHURP