CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

19 January, 2010

to siam with love hik....

Semalam ada kije kat siam ...so since passport dan boder pass yang lama dah kaput maka pergilah wat boder pass baru (ek eleh baru 20 hinggit 10 for photos and 10 for pass hik) sekali tu rupa rupanya imigresen dah pindah ke bangunan baru...baguslah haram takde papan tanda sume nak tunjuk mana satu imigresen mana satu jabatan hasil aku ni sampai pusing pusing punya sesat aiyo......


dahlah tu sempit dan lambat plak tuh...rasanya tempat lama dulu took us less than 15 minit wat boder pass la ni dah nearly an hour kenapa eh?





sampai belah sana laki aku mesti singgah 7E beli air kopi ais ni sedap gila....i beg u to try yang besar sekali baru 2.40 sahaja tau.... sedap sampai titisan terakhir


biasalah dah sampai free duti bkh aku akan beli mende alah nih.... sedap oooo kopi lain dah tak sedap dah bila minum

ini breath freshener belah sana jek aku jumpa pun rasa pun sedap hik fresh jek




deodarant ni murah dan berkesan yang penting ketiak tak hitam dan bau dia fresh dan soft jek i like very much kalau pi sana mmg aku beli berbotol botol

ini pencuci bawahan utk wanita...murah dan berkesan belah sini takde tau aku pakailah yang dari 15 hinggit hingga ke 60 ringgit berbagai bagai jenama tapi kureng memuaskan bagi aku yang ni juga lainkali aku nak beli lebih sikit buat stok hahahahahahahaha

ini mmg aku beli dah lama aku pakai utk hilang kan kedut dan tanda hitam hitam kat muka

cokolat yang terakhir ---inilah akibatnya bila on d way pergi and on d way balik hantam sampai habis hahahahahahhahahahha

0 doa saya sentiasa cun huuu:

My pride and joy

My pride and joy

nuffnang pls click

CHURP CHURP