CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

26 April, 2010

NAK MUNTAH OKEH....

Nope saya tak mengandung dan tak akan mengandung sampai bila bila ...tetiba teringin nak dukung baby sebab baby time umur dia 2 bulan ke 7 bulan adalah sangat comel bila kita sekeh pala dia then dia wat muka blur tak bersalah dia huhuhuhuhu (ok lenkali kalau aku dekat ngan baby kelian and range umur centu korang jgn kezut lak bila dahi dia ada tanda kene sekeh muahahahhahahahaha)....

nak muntah sebab.....my son yang baru saja berumur 16 tahun itu sudah putus CINTA? what? tak pernah saya dengar putus cinta pada usia sebegitu sebab dulu dulu during when i'm in school tak pernah lak bercinta sampai laa saya abis belajar (adalah sikit crush sana sini but i pendamkan dan agak jual mahal donno why ... adakah sebab teringat arwah ayah saya pernah jumpa surat cinta dalam beg saya dan saya kene pelempang free? hik....yang tak bestnya saya tak tau pun isi kandungan surat itu sampailah hari ni sebab saya tak baca pun huhuhuhuhu)

so dia ngan muka sedihnya kata that girl minta putus ...so what's my advice to him? weh...... (aku mak yang brutal okeh) aku kata kat dia.....alooooooooooo bukan dia sorang pompuan dalam dunia ni tau...and then yang ko ni gatal2 bercinta time sekolah ni pehal? concentrate la belajar.....apahal pelajaran is no 1 then after that keje then baru bercinta...(urutan yang betul bagi aku laaa).... then kata kat dia u just info that girl alahai u takmo sudah dalam dunia ni bukan u sorang jek pompuan okeh banyak lagi pompuan lain beratur nak kat i so i boleh pilih anytime huhuhuhuhuhu

lepas tu minah tu cam kena stroke laa plak sekarang ni merayu rayu nak kat dia balik.... so faiz once again minta nasihat aku.... aku kata bagitau minah tu
OI AKU KALAU DAH LUDAH TAK JILAT BALIK TAU....

okeh tak? hik

2 doa saya sentiasa cun huuu:

Jiejah @ Iza

AHAHAHAHA tumpang muntah !!!
bebudak sekarang too advance kan??
kadang risau + seriau memikirkannya huhuhu

haslina razali

ye betul...risau giler ... my doter yg kecik tu baru 10tahun tapi ada boy hantar surat cinta dan pegang tangan dia (nanges jap)...anak sapa laa advance sgt tuh

My pride and joy

My pride and joy

nuffnang pls click

CHURP CHURP