CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

07 July, 2010

BZ la plak!!! isk... update juga sikit hik...

Hari tu si SUE memekak nak makan meatloaf...heeeeeeeeeee yelah buatkan jeklah conclusion mmg sedap dan akan dibuat lagi DONNO WHEN kalau rajin muahahahhahahahahhaa try buat whipped potato sendiri hmmmmm boleh tahan but still mcm ada yang kureng laaa tak memuaskan hati aku yang meatloaf tu mmg sedap sampai anak dan suami makan bertambah...cuma roti gadisnya tu tak berapa nak sesuai laa makan ngan meatloaf patut beli bun ke hapa baru sedap hik....
as usual easy to cook easy to eat less than 10 min for spagheti sempoi huhuhuhu cuma letak a bit of chicken, mushrooms, capsicum and tomato dalam tin hik then nak kasi pekat taruk laaa mayo sikit and susu cair huhuhuhuhu... tak berbalance yang dalam kuali tu LICIN...
Kesekolah SUE hari tu amek report kad dia....yang kelakar rupanya class teacher dia tinggal belakang rumah aku jek boleh siap babai lagi kalau jenguk muahahahahahahha aiyo jiran sendiri tarak kenal kahhhh? sadis eh? was very very proud bila cikgu kata SUE ni very dedicated, cerdik dan intelligent and then she's one of our hopefull student that we targeting that could get 5A for her upsr in the coming future..isk... then cikgu kata i've been following her progress for few years now and am very impressed with her attitude towards her studies ... isk rasa terharu giler dengar....mmg tau she's responsible tapi yang paling tidak ku sangka is bila teacher dia tambah lagi one thing about her is she so quiet in class you'll never hear a peep out of her eh betul ke anak aku tu? kalau kat rumah cakap tak benti.... hurmmmm rasa proud laa bila dengar dia student harapan tapi yang PALING TAK SUKA nak ke kelas dia ialah KELASNYA NUN JAUH kelas yang tertinggi dalam seluruh sekolah tingkat ke 4 SEMPUT MAMA naik aiyooooooooooo....

3 doa saya sentiasa cun huuu:

cheqna

salam
wah..dalam2 bz sempat gak tu...=)

haslina razali

salam cheqna thanks for coming kih kih kih menyempat lagi kan? sabor jeklah aku nih

haslina razali

salam cheqna thanks for coming kih kih kih menyempat lagi kan? sabor jeklah aku nih

My pride and joy

My pride and joy

nuffnang pls click

CHURP CHURP